U okviru akcije koja traje od 1. do 7. oktobra samo na sajtu vulkani.rs, među 50 odabranih naslova pronađite one koje ste želeli da pročitate i platite ih upola cene! Tokom trajanja akcije dostava na teritoriji Srbije je besplatna.

Iz ponude od 50 naslova Vulkan izdavaštva koji su sniženi 50% posebno izdvajamo sledeće:

Žao mi je, nisi moj tip je knjiga koju ćete želeti da pročitate još hiljadu puta: romantična, duhovita, prepuna iznenađenja. Roman Ane Carlenge postigao je vrtoglav uspeh u Italiji, ali i na engleskom govornom području. Glavni junaci su Sara i Teo, koji su potpuno različiti. Ona je naučnica koja radi na univerzitetu, beznadežno zaljubljena u profesora koji toga uopšte nije svestan. On je lenji tatin sin koji će pre ili kasnije naslediti od oca uspešnu produkcijsku kompaniju. Nemaju baš ništa zajedničko, osim što oboje iz dna duše preziru brak i venčanja. Sudbina, međutim, ima svoje planove.

Knjiga za ljubitelje popularne psihologije Erotska inteligencija Ester Perel otvoreno govori o tome kako su ljubav i požuda povezane, ali ponekad i suprotstavljene. Mudra, duhovita a opet jednostavna, ova kontroverzna knjiga preoblikovaće vaš pogled na život i ljubav. Uz nju ćete preispitati stavove i predrasude koje imate o seksualnosti, i saznati kako da prevaziđete sve ono što vas sputava.

Zelena milja je jedan od najboljih Kingovih romana, prepun zagonetki, užasa i čudesa. Ova priča, smeštena u stravičnom zatvorskom okruženju, dirljiva je koliko i strašna. U zatvoru Hladna planina, duž jednog usamljenog niza ćelija zvanog Zelena milja, osuđenici čekaju smrt u naručju Vesele varnice. Ovde čuvari, kao što su čestiti Pol Edžkomb i sadista Persi Vetmur, paze na njih. Ipak, bili oni dobri ili zli, nevini ili krivi, svi će preneraženo dočekati novog zatvorenika, Džona Kofija, osuđenog na smrt zbog strašnog zločina. Da li je Kofi đavo u ljudskom obličju? Ili je, možda, nešto sasvim, sasvim drugo?

Oprosti mi, Rouz Gould Stefani Robel je priča o opsesiji i osveti, koje se prepliću u sudaru dva moćna lika. Prvih osamnaest godina života, Rouz Gould Vots je verovala da je ozbiljno bolesna. Bila je alergična na sve i svašta, koristila kolica jer je bila previše slaba da hoda i praktično živela u bolnici. Ispostavilo se, na kraju, da je njena mama, Peti Vots, samo bila stvarno dobar lažov. Nakon što je odležala pet godina u zatvoru, Peti je najzad slobodna, ali nema kuda da ode, i zato moli ćerku da je primi. Peti tvrdi da želi da ostavi sve za sobom i pomiri se sa ćerkom, koja je svedočila protiv nje. Ali Rouz Gould poznaje svoju majku. Peti Vots nikome ne ostaje dužna.

Sve naslove koji su na akciji možete pogledati na sledećem linku.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime