Ukoliko želite da pronađete unutrašnji mir, postignete ravnotežu i pomognete sebi, upustite se u duhovno putovanje, jer vas na sajtu Vulkan izdavaštva www.vulkani.rs očekuju sjajne knjige koje će vam u tome pomoći. Pronađite motivaciju, prikupite snagu i napravite odlučujući korak! U periodu od 21. do 31. marta moći ćete da kupite odabrane naslove iz popularne psihologije po neverovatnim cenama. Odlučite se za tri omiljene knjige i najjeftiniju ćete dobiti za samo 1 dinar. Dostava knjiga tokom trajanja akcije je besplatna.

Spisak naslova koji su na akciji pogledajte klikom na link.

Pred vama je nekoliko odličnih predloga.

Možda bi trebalo da popričaš sa nekim Lorin Gotlib je iskrena, revolucionarna knjiga, posle koje ništa neće biti isto. Ovo je priča o izuzetnom odnosu između dva psihoterapeuta, ali i razoružavajuća pripovest o kompleksnosti unutrašnjeg života i naše moći da je promenimo. Otkrivanje teških istina može nositi određenu cenu – neophodnost da se s njima suočimo – ali tu je uvek i nagrada: sloboda.

Knjiga proslavljenih autorki Keti Kej i Kler Šipman Budi samouverena devojka kombinuje najsavremenija naučna istraživanja sa iskustvima devojčica različitog uzrasta. Zbog toga je ovo savršen izbor za ljubitelje literature koja govori na koji način se radom na sebi može postići uspeh. Ukrašena stripovima iz grafičkih romana, zabavnim spiskovima i kvizovima, ova knjiga obelodaniće put za sticanje samopouzdanja i način za njegovo primenjivanje.

Zbirka priča zasnovanih na stvarnim, životnim iskustvima Melem za romantičnu dušu je idealna za sve koji radije biraju štivo o romansi i strasti. Uzbudljivi tekstovi Džeka Kenfilda podsetiće vas na to koliko je neophodno da poštujete vatru strasti i vatru ljubavi. Svako ima sopstvenu predstavu o romantici, a čitajući ovu knjigu, otkrićete je tamo gde je pre niste videli.

Dvadeset godina nakon objavljivanja svetski popularnog bestselera Seks i grad, Kendas Bušnel je malo preoblikovala pejzaž. Sve je savršeno prilagodila priči o ljudima koji su prevalili pedesetu godinu života, ali i dalje izlaze, zabavljaju se, luduju. U knjizi Seks i grad: Ima li ga još? autorka pomalo satirično komentariše veze i odnose muškaraca i žena srednjih godina dok se kreću kroz tehnološki modernizovani svet. Bez ulepšavanja i vrlo duhovito.

Revolucionarna ali potpuno ubedljiva, Bolja polovina: U prilog genetičkoj superiornosti žena nateraće nas da iznova sagledamo opstanak naše vrste. Doktor i naučnik Šaron Moalem prepliće istraživanja i studije slučaja, oslanjajući se i na iskustva iz života svojih pacijenata. Osim što obrazlaže genetičku superiornost žena, autor poziva i na preispitivanje androcentrizma u medicinskim studijama – pa čak i na to kako se lekovi prepisuju.

Iskoristite ovu ponudu samo na sajtu vulkani.rs i poručite naslove iz popularne psihologije po sjajnim cenama.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime