Toni Parsons (Tony Parsons) nas je obradovao novom knjigom pod nazivom Moja omiljena supruga (My favorite wife). Da stvar bude još lepša, samo nekoliko dana posle svetske premijere i domaći čitaoci će moći da je pročitaju pošto beogradska Laguna izdaje knjigu 01. marta. Ovim povodom Toni Parsons, čuveni britanski autor i kolumnista mnogih magazina poput britanskog GQ ili NME dolazi u Beograd i Novi Sad od 17. do 20. marta kada će se družiti sa čitaocima i potpisivati knjige. 

Kao novinar se proslavio intervjuišući rock grupe kao što su: The Clash, Sex Pistols, Blondie, Talking Heads i Ramones što ga je učinilo kultnom figurom među mladima Engleske. Parsons je dobijao nagrade za svoj novinarski rad u listovima GQ i Elle tokom osamdesetih, a  u devedesetim je postao jedan od najpoznatijih televizijskih komentatora u BBC-jevoj emisiji Late Review.

Do sada je napisao napisao pet romana: Čovek i dečak, Čovek i žena, Za moju malu, Prava porodica i Naše nezaboravljene priče (kliknite na naslov i pročitajte odlomak knige).

Moja omiljena suprugaje izuzetna priča o seksu, ljubavnim borbama i drugim suprugama.

Procitajte ODLOMAK IZ KNJIGE (save target as) ili pogledajte šta Toni Parsons kaže o svojoj novoj knjizi:

Uspešni mladi londonski advokat Bil Holden i njegova žena Beka sele se s četvorogodišnjom kćerkicom u Šangaj. To je grad u usponu, novo središte zlatne groznice, grad prilika i iskušenja, gde se burno stvara bogatstvo i raspadaju brakovi. Bilova advokatska firma smešta porodicu Holden u Rajsko naselje – raskošan stambeni blok pun „drugih supruga“ – prelepih devojaka koje izdržavaju bogati tuđi muževi, kakva je i Đinđin Li, bivša nastavnica zaljubljena u ukrštene reči i klizaljke. Posle jednog strašnog događaja Beka i Holi vraćaju se u London – a Bil i Đinđin se zbližavaju. Bil želi da bude bolji čovek od milionera koji izdržava Đinđin Li kao drugu suprugu. Bolji od svakog muškarca koji vara svoju ženu. Beka je njegov najbolji prijatelj. Ali na kraju, može li on Đinđin dati nešto drugačije – može li joj pružiti ljubav koju zaslužuje? I može li istovremeno voleti i svoju ženu? Moja omiljena supruga je priča o muškarcu i ženi našeg doba, o njihovim borbama, radostima i skrivenim čežnjama. Iznad svega, to je knjiga o tome gde prestaju seks, pustolovina i opsesije, a počinje istinska ljubav.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime