Napoleon Hil, najpoznatiji američki autor motivacionih knjiga, posvetio je dvadeset pet godina tome da otkrije kako se postaje bogat. Nakon što je razgovarao sa više od pet stotina najuticajnijih muškaraca i žena svog vremena, otkrio je tajnu kako se obogatiti, a svoju je filozofiju zanovao na ideji da ako možemo da naučimo da mislimo kao bogataši, onda možemo da počnemo i da se ponašamo kao oni.

 

Razumevanjem i primenom trinaest jednostavnih koraka koji čine Hilovu formulu, možete ostvariti svoje ciljeve, promeniti život i uživati u statusu bogatog i uspešnog čoveka. U ovom dopunjenom i osavremenjenom izdanju, doktor Artur R. Pil daje nam primere muškaraca i žena koji su, u novije vreme, primenili Hilove principe i postali bogati i uspešni. Pričama o najuspešnijim ljudima na svetu, poput Bila Gejtsa i Stivena Spilberga, on dokazuje da je Hilova filozofija svevremenska. Ako želite da postanete novi Bil Gejts, onda je ovo prava knjiga za vas!

Ova knjiga, kao i svi drugi naslovi izdavačke kuće Alnari mogu se pronaći u svim objektima knjižare Vulkan. U Beogradu u Sremskoj ulici, u TC Ušće, Merkator, Delta City, u Novom Sadu, Pančevu, Kragujevcu, Čačku, Šapcu i Nišu.

Alnari i Domino Magazin poklanjaju knjigu prvom čitaocu koji pošalje mail na knjige @ dominomagazin.com. Čitaocima koji su zakasnili nećemo odgovarati na mailove.

3 KOMENTARI

 1. knjiga ima dobru filozofiju i vredi je pročitati možda vam se ukaže prilika da odete u inostranstvo bar tamo ćete uspešno primeniti ova pravila 100%!

  Dobre knjige:
  Tajna pobedničkih misli (Dr. Dejvid Švarc)
  Kako ovladati veštinom prodaje (Tom Hopkins)
  Kako sam se uzdigao od neuspeha do uspeha u prodaji (Frank Bedžer)
  Kako isceliti svoj duh i telo (Luise Hay)

  Dokumentarni film: The Sicret

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime