lg

Misli i obogati se

Napoleon Hil otkriva tajnu

Napoleon Hil, najpoznatiji američki autor motivacionih knjiga, posvetio je dvadeset pet godina tome da otkrije kako se postaje bogat. Nakon što je razgovarao sa više od pet stotina najuticajnijih muškaraca i žena svog vremena, otkrio je tajnu kako se obogatiti, a svoju je filozofiju zanovao na ideji da ako možemo da naučimo da mislimo kao bogataši, onda možemo da počnemo i da se ponašamo kao oni.

 

Razumevanjem i primenom trinaest jednostavnih koraka koji čine Hilovu formulu, možete ostvariti svoje ciljeve, promeniti život i uživati u statusu bogatog i uspešnog čoveka. U ovom dopunjenom i osavremenjenom izdanju, doktor Artur R. Pil daje nam primere muškaraca i žena koji su, u novije vreme, primenili Hilove principe i postali bogati i uspešni. Pričama o najuspešnijim ljudima na svetu, poput Bila Gejtsa i Stivena Spilberga, on dokazuje da je Hilova filozofija svevremenska. Ako želite da postanete novi Bil Gejts, onda je ovo prava knjiga za vas!

Ova knjiga, kao i svi drugi naslovi izdavačke kuće Alnari mogu se pronaći u svim objektima knjižare Vulkan. U Beogradu u Sremskoj ulici, u TC Ušće, Merkator, Delta City, u Novom Sadu, Pančevu, Kragujevcu, Čačku, Šapcu i Nišu.

Alnari i Domino Magazin poklanjaju knjigu prvom čitaocu koji pošalje mail na knjige @ dominomagazin.com. Čitaocima koji su zakasnili nećemo odgovarati na mailove.

3 thoughts on “Misli i obogati se”

 1. svi lopovi okolo i onaj što te drži u firmi i radš za njega ne plaća te samo laže i na kraju te otpusti… ili sam odeš od budalu!

 2. knjiga ima dobru filozofiju i vredi je pročitati možda vam se ukaže prilika da odete u inostranstvo bar tamo ćete uspešno primeniti ova pravila 100%!

  Dobre knjige:
  Tajna pobedničkih misli (Dr. Dejvid Švarc)
  Kako ovladati veštinom prodaje (Tom Hopkins)
  Kako sam se uzdigao od neuspeha do uspeha u prodaji (Frank Bedžer)
  Kako isceliti svoj duh i telo (Luise Hay)

  Dokumentarni film: The Sicret

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *