U godini kada Laguna proslavlja 25 godina svi istinski knjigoljupci ć se radovati spektakularnim popustima na odabrane naslove koji će od 17. jula do 10. avgusta biti sniženi 25%, 50% i čak 75%.

Ovakva prilika se ne propušta i zato učinite mudar potez i nabavite neke od izuzetnih naslova koji će biti na posebnom popustu.

Među knjigama koje su snižene 25% su i „A planine odjeknuše“ Haleda Hoseinija, „Koliba“ Vilijema Pola Janga, „Vremeplovčeva žena“ Odri Nifeneger, „Velika Panda i Malecki Zmaj“ Džejmsa Norberija, „Put do kuće svakog jutra sve je duži“ Fredrika Bakmana, „Sluškinjina priča“ Margaret Atvud, „Boja magije“ Terija Pračeta, „Plavi čuperak“ Miroslava Antića.

Celokupan spisak knjiga koje su snižene 25% možete pogledati ovde.

Od knjiga koje će biti na popustu 50% naći će se „Apsint“ Gorana Milašinovića, „Osvetnice“ Svetlane Slapšak, „Ruska zima“ Dafni Kalotaj, „Utopia Avenue“ Dejvida Mičela, „Smrt na sandalovom kocu“ Moa Jena, „Diktator“ Roberta Herisa, „Bez zaklona“ Barbare Kingsolver, „Kineski vek“ Volframa Elznera, i brojne druge.

Ceo spisak naslova sniženih 50% možete pogledati ovde.

Naslovi koji su sniženi neverovatnih 75% su: „Bezverje“ Ivana Ivačkovića, „Mefisto i Zlatokosa“ Srđana Krstića, „Zločini budućnosti“ Marka Gudmena, „Mapa oproštaja“ Siniše Soćanina, „Probna faza“ Tomasa Pinčona, „Krv i sapunica“ Mladena Markovića, „Duh pobune“ Luke Mičete, „Vodenduh“ Nejtana Hila, ali i mnogi drugi.

Kompletan spisak naslova sniženih 75% možete pogledati ovde.

Naslovi koji će biti sniženi 25% mogu se pronaći u svim Delfi knjižarama, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari delfi.rs, kao i na sajtu laguna.rs.

Knjige na popustu od 50% i 75% mogu se naći samo u Delfi knjižari na Terazijama i na sajtovima laguna.rs i delfi.rs.

Popusti se ne mogu kombinovati sa drugim akcijama i popustima.

Iskoristite priliku i kupovinom artikala na akciji u Delfi knjižarama ostvarite pravo na učlanjenje u Klub čitalaca Lagune i uživajte u brojnim pogodnostima članstva.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime