Laguna se na predstojećem Sajmu knjiga u Halama 1 i 4 predstavlja svojom celokupnom produkcijom koja broji preko 5.000 naslova, a čitaoce će posebno obradovati veliki hitovi domaće i svetske književnosti.

Književni događaj godine su nove knjige Gorana Petrovića „Papir“ i „Ikonostas“, a čitaoce na Sajmu očekuju i novi romani domaćih autora: „Kad đavoli polete“ Vladimira Kecmanovića, „Muk“ Gorana Milašinovića, „Paklena putarina“ Vladimira Kopicla, „Mica, Beograd i odvratni Britanac“ Mirjane Đurđević. Kao kapitalno delo izdvajamo knjigu „Ornamenti Srbije – pirotski ćilim / Ornaments of Serbia – the Pirot kilim“ Milice Živadinović.

Među novitetima strane književnosti Laguna na Sajmu premijerno predstavlja novi roman najčitanijeg stranog pisca u našoj zemlji Fredrika Bakmana „Pobednici“, prvi put na srpskom jeziku roman Lusinde Rajli „Mala Italijanka“, kao i biografiju Elizabete II „Kraljica“. Sve ljubitelje posebno će obradovati knjige Roberta Džordana u luksuznom izdanju „Novo proleće“ i „Zenica sveta“.

Rekordan broj Laguninih pisaca družiće se sa čitaocima tokom Sajma knjiga.

Više od 60 autora potpisivaće knjige, među njima i: vladika Grigorije, Vladeta Janković, Goran Milašinović, Goran Petrović, Vladimir Kecmanović, Dejan Tiago-Stanković, Jelena Bačić Alimpić, kao i regionalne zvezde Vedrana Rudan, Ante Tomić, Boris Dežulović. Kada je reč o piscima za decu, sa najmlađim čitaocima družiće se Ljubivoje Ršumović, Uroš Petrović, Robert Takarič, Rastislav Durman i drugi.

Kompletan raspored potpisivanja pisaca na štandu Lagune u Hali 1 nalazi se u prilogu.

Sajam knjiga donosi i velike popuste!

Pored uobičajenih sajamskih popusta od 15%, ili članskih do 20%, na štandovima Lagune u Hali 1 i 4, i ove godine smo spremili popuste za kupovinu više knjiga. Za kupovinu 3–5 knjiga važiće dodatni popust od 10%, popust od 15% odnosiće se na kupovinu 6–8 knjiga, a za kupovine preko 9 knjiga dodatni popust je 20%. I ovog puta imaćemo omiljene akcije čitalaca „3 knjige za 499 dinara“ i „3 knjige za 999 dinara“. Rođendanski popust od 40% važi za kupovinu do 3 Lagunine knjige.

Sajam knjiga u malom očekuje posetioce na štandu knjižara Delfi u Hali 4! Najveći hitovi domaće i svetske književnosti, izdanja Lagune i drugih izdavača, knjige na engleskom jeziku, fenomenalni popusti, kao i posebne akcije očekuju sve posetioce Sajma knjiga na štandu knjižara Delfi u Hali 4. hitovi domaće i svetske književnosti, izdanja Lagune i drugih izdavača, knjige na engleskom jeziku, fenomenalni popusti, kao i posebne akcije očekuju sve posetioce Sajma knjiga na štandu knjižara Delfi u Hali 4.

15% popusta na kupovinu do 4 knjige (uz flajer sa Laguninog štanda popust je 20%),
20% popusta na 5 i više knjiga (uz flajer sa Laguninog štanda popust je 25%),
25% popusta na 9 i više knjiga (uz flajer sa Laguninog štanda popust je 30%).

Pored navedene skale, kupce očekuju i akcije na knjige u izdanju Lagune i to: „3 knjige za 499 dinara“ i „3 knjige za 999 dinara“. Kada je reč o knjigama na engleskom jeziku, odabrani naslovi biće sniženi čak 50%, dok će gift artikli imati 20% nižu cenu.

Sa prijateljima Lagune obezbeđeni su pokloni uz svaku kupovinu na štandovima Lagune na Sajmu knjiga i kupovinu u knjižarama tokom Sajamskih dana.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime