U svim Delfi knjižarama, Laguninim klubovima čitalaca u Srbiji i regionu, kao i na sajtovima laguna.rs i delfi.rs od 15. oktobra do 1. novembra 2020. očekuju vas sjajni popusti i akcije.

Popust na Lagunina izdanja iznosi 20%, ali se na taj popust odobrava dodatnih 15% ukoliko se kupi 3-5 knjiga, odnosno 20% ukoliko se kupi 6 ili više naslova Lagune.

Tradicionalne sajamske akcije 3 za 499 i 3 za 999 dinara važiće tokom ove manifestacije u knjižarama.

Popust na knjige drugih izdavača koji su se priključili sajamskim danima biće 10%, a ako se odlučite za 3-5 izdanja dobićete dodatnih 15%, odnosno dodatnih 20% ukoliko odaberete 6 ili više naslova.

Svi ovi popusti i akcije važiće i na sajtovima www.laguna.rs i www.delfi.rs, a u ponudi će biti i akcija 3 za 299!

U Delfi knjižari „Borislav Pekić“ u Knez Mihailovoj 48, Games će tokom sajamskih dana odobravati 15% popusta na sve igre, dodatnu opremu i merchandise. Popust ne važi za konzole, prepaid kartice i artikle koji su već na akciji.

Sjajnu pogodnost za onlajn kupovinu preko oba sajta u toku trajanja sajamskih dana predstavlja besplatna isporuka za porudžbine na teritoriji Republike Srbije. Povlašćena cena isporuke DHL-om za porudžbine preko sajta delfi.rs u toku trajanja manifestacije za teritoriju Republike Hrvatske, Republike Crne Gore i Republike Bosne i Hercegovine iznosiće 10 evra. Cene isporuke za porudžbine preko sajta laguna.rs za teritoriju Republike Crne Gore i Republike Bosne i Hercegovine obračunavaju se prema važećem povlašćenom cenovniku. Specijalna cena isporuke DHL-om za porudžbine preko sajta laguna.rs za teritoriju Republike Hrvatske iznosiće 10 evra.

Uz svaku kupovinu očekuje vas poklon.