Laguna i Delfi knjižare su se pobrinuli da u narednom periodu ne budete uskraćeni za knjige koje želite da čitate. Od srede 17. do nedelje 21. marta sve što poručite preko sajta laguna.rs i delfi.rs besplatno stiže na vašu adresu na teritoriji Republike Srbije u najkraćem roku – bez obzira na iznos!

Takođe vas očekuje količinski popust od čak 15% na tri i više poručenih knjiga u izdanju Lagune na sajtu laguna.rs i 15% količinskog popusta na sajtu delfi.rs za tri i više poručenih knjiga u izdanju Lagune, na knjige drugih izdavača i knjige na stranim jezicima.

Ovo je sjajna prilika da nabavite odličan roman Pole Bern „Ogledalce, ogledalce“, priču o životu Marlen Ditrih s druge strane ogledala ili izvanrednu motivacionu knjigu Srđana Krstića „Borba do pobede“, koja podstiče i daje snagu da se prebrode najteže životne situacije. Ako ste anksiozni, rastrzani na sto strana i nezadovoljni životom, pomalo bezobrazna ali veoma praktična knjiga „I za to me zabole: Magija koja menja život“ pomoći će vam da povratite vreme, energiju i novac i usmerite ih na ono zaista bitno u životu.

Više od 4.000 naslova na sajtu laguna.rs i preko 100.000 knjiga Lagune, drugih izdavača i ostalih artikala na sajtu delfi.rs, a sve besplatno stiže do vas od 17. do 21. marta.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime