Za sve ljubitelje književnosti imamo odličnu vest – počela je akcija „3 za 999“, na kojoj se nalazi više od stotinu odličnih naslova.

Akcija traje do 10. februara u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori, kao i na sajtovima laguna.rs i delfi.rs. Članski i količinski popust tokom trajanja akcije ne važe. Porudžbine iz Bosne i Hercegovine i Crne Gore napravljene preko sajta laguna.rs, biće isporučene DHL-om sa cenom dostave od 2000 dinara.

Verujemo da vam neće biti lako da izaberete samo tri od velikog broja naslova koji se nalaze na akciji.

Na ovom sjajnom spisku nalaze se i noviji romani, kao što su „Sudnji dani“ Petera Čeferina i Vasje Jagera, „Umetnici preživljavanja“ Hansa Magnusa Encensbergera, „Spasavanje Misi Karmajkl“ Bet Mori, „Zbogom, aveti“ Nadije Teranove, „Rekvijem za snove“ Hjuberta Selbija, a tu su i romani „Fabrika lutaka“ Elizabet Maknil, „Na sve strane mali požari“ Selest Ing, „Novi učenik“ Trejsi Ševalije i mnogi drugi.

Odličan je i spisak naslova iz oblasti publicistike: „Kao lopov usred bela dana“ Slavoja Žižeka, „Odmahni rukom i kreni dalje“ Rejčel Holis, „Doktore, umirem li?“ dr Kristofera Kelija i dr Marka Ajzenberga, „Budi takva kakva jesi“ Emili Nagoski, „Vitki bez sporta“ Katarine Bahman…

Skrećemo vam pažnju i na knjige domaćih pisaca. Na akciji su, između ostalih, „Vreme od voska“ Ivana Josimova, „Samo ubistvo“ Marija Liguorija, „Bunker patka“ Mirjane Đurđević i Branka Mlađenovića, „Biblija“ Nenada Rackovića, „Četiri kiše“ Ljubice Arsić i „Dabogda te majka rodila“ Vedrane Rudan.

Spisak svih knjiga na akciji možete pogledati ovde.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime