Šerlok se vraća! Ova senzacionalna vest protutnjala je svetom, uzdrmala javnost, a kod publike izazvala uzbuđenje i nestrpljenje. A nije ni čudo što je tako. Osamdeset i jednu godinu nakon smrti Artura Konana Dojla, savremeni britanski pisac Entoni Horovic dobio je ekskluzivno pravo da ponovo oživi legendu o Šerloku Holmsu. Knjiga pod naslovom  „Kuća svile ” otkriće sasvim novu, do sada neispričanu priču o Šerloku, i to ovoga puta, iz vizure Doktora Votsona. Džon Vud, urednik u Horovicovoj matičnoj izdavačkoj kući Orion  najavio je knjigu kao delo koje ima sve kvalitete Dojlovih originala, ali je istovremeno u skladu sa senzibilitetom savremenog čitaoca. 

 

Ovu knjigu možete pronaći u knjižari Portalibrisa u Skadarskoj 45, i drugim dobro snabdevenim knjižarama, kao i na sajtu www.portalibris.rs gde možete da se učlanite u Klub čitalaca i ostvarite brojne pogodnosti i popuste.
 

Portalibris i Domino Magazin poklanjaju knjigu jednom čitaocu koji pošalje mail na [email protected] dominomagazin.com. Čitaocima koji su zakasnili nećemo odgovarati na mailove.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime