Da li ste već videli naš izbor serija koje bi trebalo da pogledate ovog leta? Ako je tako onda možete da pređete i na listu knjiga koje vam urednici Domino Magazina preporučuju za dugo, toplo leto.

Leposava

Autor:  Pavle Ćosić

Zašto: Još uvek aktuelna Leposava se bavi društvenim pitanjima u Srbiji budućnosti. Borba pešaka i taksista je ušla u krvavu fazu a novi svetski poredak ima neke ideje za nas. Nasmejaće vas dok pijuckate koktel sa pogledom na more.    

 
Mirni dani u Miksing partu

Autor: Erlend Lu

Zašto: Ništa ne može da vas nasmeje kao skandinavski smisao za humor, a ovom knjigom je Erlend pokazao kako izgleda moderna porodica u društvu blagostanja i kako se rešavaju problemi poput prevare na odmoru pa će i vama moći da pomogne da se lepše svađate sa vašim partnerom.    

 
Ni tamo ni ovde

Autor: Bil Brajson

Zašto: Sjajan izbor za putovanja pošto fantastični Brajson opisuje svoje putovanje po Evropi u okviru koga svraća i u tadašnju Jugoslaviju. Gde policajci izgledaju kao da su iz budućnosti i gde su najskuplji hoteli u Evropi otkriva izuzetno duhoviti Brajson.    

 
Ubiti pticu rugalicu
Autor: Harper Li

Zašto: Kada neko napiše samo jednu knjigu u životu ali je i posle 50 godina na vrhu liste čitanosti širom sveta ne treba vam veća preporuka. Postaćete bolji čovek kada je pročitate a želećete da se borite za pravdu i poštenje!    

 
Zabava može da počne
Autor: Nikolo Amaniti

Zašto: Totalni car Nikolo se vraća novim romanom koji će vam biti toliko uzbudljiv da ćete zaboraviti da se sklonite sa sunca. Letnje žurke su uvek posebne, ali kada je pravi najveći bogataš u kraju, a gostuju glumice i poznati pisci komplikacije su obavezne.    

Ljubav traje tri godine
Autor: Frederik Begbede

Zašto: Za sve vas u lošem raspoloženju koji razmišljate o ljubavi, Begbede će vas spustiti na zemlju još jednim mračnim romanom. Ovog puta nema devica koje bičuju u Rusiji da bi im skupljali lekovite suze ali ima puno motiva koji će vas baciti u dileme.    

 

Marli i ja

Autor: Džon Grogan

Zašto: Vratiće vam želju za životom, ljubav u vezu i sasvim sigurno vas naterati da nabavite labradora. Film ni približno dobro nije predstavio osnovne ideje knjige posle koje ćete poželeti veliku porodicu sa puno dece i psom.  

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime