Može li Mina da zaštiti svoje dete – dete koje čak i ne zna da ona postoji? Otkrijte u novom trileru Kamile Lekberg i Henrika Feksevsa – Sekta.

Dete je oteto usred bela dana ispred vrtića. Niko od nadležnih ništa nije video, ali ostala deca kažu da je krivac žena. Detektivka Mina Dabiri poziva svog bliskog prijatelja Vinsenta da raspetljaju zagonetku otmice dečaka. Kada on pronađe vezu između dečaka i drugih koji su nestali, postaje jasno da svima ističe vreme.

U međuvremenu, Minina ćerka, sa kojom Mina nije u kontaktu, obrela se u skrivenom svetu Epikure, tajanstvene organizacije koja za sebe tvrdi da je centar za razvoj liderskih veština.

„Kao i njegovi autori, dva glavna lika romana Sekta neočekivana su kombinacija, i nakon događaja iz Mentaliste, ponovo moraju da se udruže kako bi zaustavili otmičara.“ – Crime Fiction Lover

Kamila Lekberg je svetski priznata autorka bestselera poznata po svojim izvanrednim savremenim psihološkim trilerima. Njene knjige prodaju se u više od 60 zemalja i prevedene su na 43 jezika.

Feksevsove knjige osvojile su nekoliko nagrada, prodate su u više od milion primeraka i prevedene su na više od trideset jezika.

U izdanju Vulkan izdavaštva objavljen je i prvi deo ovog serijala – Mentalista, kao i knjige Henrika Feksevsa Manipulacija i moć i Intelektom ispred svih.

Sekta je savršen izbor za čitaoce koji uživaju u atmosferičnim trilerima prepunim neočekivanih zapleta. Slični naslovi mogu se naći među bestselerima Laša Keplera, Jusija Adler-Olsena, Davida Lagerkranca, Stiga Lašona.

Roman Sekta dostupan je na sajtu vulkani.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime