Isprobali smo Eden Books aplikaciju, koju su prošle godine predstavili Laguna i Delfi. Da biste vaše omiljene knjige imali na telefonu ili tabletu, potrebno je da instalirate aplikaciju i registrujete se. Ne morate čak ni da unosite podatke već možete da se ulogujete sa vašim Facebook nalogom.

Posle toga imate dve mogućnosti, odnosno dva modela pretplate.

Classic režim znači da kupujete pojedinačne knjige, čije cene u digitalnoj verziji su 50% jeftinije nego u knjižarama. Drugi model je Premium paket koji za 599 dinara mesečno omogućava preuzimanje na hiljade knjiga u aplikaciji.

I sve funkcioniše sasvim jednostavno, brzo i intuitivno. Odaberite model koji vam odgovara i prepustite se čitanju.

Prednosti su jasne: ne morate da idete u knjižaru, već kupujete knjige na telefonu ili tabletu i vrlo važno – uvek ih imate pri ruci. Pošto vam je telefon uvek pri ruci, kao i svima, a definitivno je bolje da čitate knjigu nego da “visite” na društvenim mrežama.

Mali nedostatak je što knjige ne mogu da se preuzmu i prebace na e-book čitače, koji imaju ekrane prilagođene čitanju knjiga.

Trebalo bi da znate da jedan nalog možete da koristite na dva uređaja, što je vrlo zgodno, a preuzete knjige možete da čitate i u offline režimu.

Tu su još neke korisne funkcije u okviru aplikacije. Recimo, možete da podešavate font, ili širine margine. Možete da sačuvate citate ili pretražujete pojmove na Google ili Wikipedia dodataka.

Eden Books može da se koristi u Srbiji ali i u inostranstvu što je zgodno za našu dijasporu.

Ako vam sve ovo nije dovoljno, možete i sami da probate – registrujte se i možete da preuzmete 10 besplatnih naslova i isprobate aplikaciju.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime