U knjižarama Vulkan možete da kupite specijalno izdanje bestselera Jedi moli voli autorke Elizabet Gilbert. Na osnovu ove knjige nastao je i istoimeni film čija nas premijera očekuje krajem oktobra, a u kome glavne uloge tumače Džulija Roberts i Havijer Bardem. Kompanija Sony izdavačkoj kući Alnari velikodušno je ustupila korišćenje filmskog plakata na koricama specijalnog izdanja.
 
U knjizi Jedi moli voli autorke Elizabet Gilbert  nema cmizdravog, religiozno-fanatičnog ili dosadnog trenutka prosto zato što je Gilbertova satirična, zabavna, hrabra, inteligentna i umešna u svojoj vrcavoj prozi. Čitaoci će se smejati i plakati nad njenim smelim i bizarnim doživljajima i profilima izuzetnih ljudi koje susreće… Njena čulna i pustolovna duhovna odiseja zanimljiva je koliko i prosvetljujuća.”
– Buklist

Elizabet Gilbert je u ranim tridesetim i ima sve što moderna Amerikanka može da poželi – muža, dom, uspešnu karijeru – ali umesto da bude srećna i ispunjena, ona je uplašena i zbunjena. Ovo je uzbudljiva ali i prosvetljujuća priča o tome kako je junakinja ove knjige sve očigledne sinonime za uspeh ostavila iza sebe ne bi li pronašla istinsku sreću. Nakon razvoda i duboke depresije, Gilbertova je odlučila da ispita tri različita aspekta svoje prirode, odmetnuvši se u tri različite kulture: ispitivala je zadovoljstvo u Italiji, duhovnost u Indiji i ravnotežu između zadovoljstva i božanskog na indonežanskom ostrvu Bali.
 
Svim kupcima ovog specijalnog izdanja knjige JEDI MOLI VOLI restoran Vapiano poklanja espreso kafu, a Yoga centar Srbije poklanja besplatan čas joge. Zahvaljujući magazinu Grazia, svi kupci specijalnog izdanja na poklon će dobiti ukrasne slanike, kako bi osetili duh Italije i putovanja u Indiju i Bali koja su promenila život Elizabet Gilbert.

 

Ovu knjigu, kao i sve druge naslove izdavačke kuće Alnari možete pronaći u svim objektima knjižare Vulkan. U Beogradu u Sremskoj ulici, u TC Ušće, Merkator, Delta City, u Novom Sadu, Pančevu, Kragujevcu, Čačku, Šapcu i Nišu.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime