Za ljubitelje knjiga koje istorijske događaje predstavljaju u novom svetlu pravi roman je stigao – Vitez Malte Stiva Berija.

Uzbudljiv istorijski triler o izgubljenim drevnim spisima i napadu na samo srce hrišćanstva. Papa je mrtav, a konklava za izbor njegovog naslednika samo što nije počela. Kardinali počinju da pristižu u Vatikan, svi osim jednog, koji je iz Rima otišao na Maltu u potrazi za dokumentom koji potiče još iz IV veka. U međuvremenu, bivši operativac Ministarstva pravde SAD Koton Malon nalazi se na jezeru Komo u Italiji, na tragu davno izgubljenih pisama koja su jedan drugom pisali Vinston Čerčil i Benito Musolini i koja mogu iznova da ispišu istoriju.

Ali još neko pokušava da dođe do njih, i Malon je uvučen u lov koji privlači pažnju legendarnih Malteških vitezova. Ovaj viteški red postoji duže od devet stotina godina i sada deluje kao globalna humanitarna organizacija, ali u njihovim redovima vreba nevolja – Secreti, drevna sekta koja ima nameru da utiče na predstojeću konklavu. Izbor novog pape doveden je u pitanje, a Malon se trka sa odmetnutim kardinalom, Secretima, vitezovima i vremenom kako bi pronašao ono što je izgubljeno vekovima.

Stiv Beri je jedan od vodećih pisaca današnjice. Vulkan izdavaštvo je dosad objavilo njegove romane Trenutak istine, Ključevi pakla, Četrnaesta kolonija, Kraljevska prevara i Džefersonov ključ, koji su oduševili publiku.

Novi roman ovog nadahnutog i talentovanog pisca, Vitez Malte, možete kupiti samo jednim klikom na link www.vulkani.rs.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime