Di Šulman je napisala i/ili ilustrovala pedesetak knjiga koje su postigle zapažen uspeh na top listama, a „Groznica“je prva njena knjiga za tinejdžere.

Pred vama je ljubavna priča o devojci iz 21. veka i rimskom gladijatoru. Jedan virus će omogućiti da se vremenski jaz premosti i da se oni susretnu u novoj dimenziji. Njihova stvarnost je nestabilna, zbog čega će biti ugrožena ne samo njihova ljubav već i njihovi životi.

Dva sveta. Dva milenijuma. Jedna ljubav.Neustrašivi rimski gladijator. Nepromišljena devojka iz dvadeset prvog veka. Spaja ih tajanstveni virus…

Leta gospodnjeg 152. – Setos Leont je gladijator koji očarava publiku svojim umećem, ali neočekivano biva ranjen i dospeva na ivicu smrti.

Leta gospodnjeg 2012. – Eva je izuzetna devojka – međutim, stalno nešto brlja. Upisuje se u školu za darovitu decu i pokušava da počne život iz početka, ali jedan trenutak u laboratoriji dovešće do užasavajućih posledica.

Evu i Setosa spaja čudesna karika, koja ih takođe može razdvojiti – jer je njihova groznica neizlečiva, a ljubav je zbog toga smrtonosna.

Može li ljubav preživeti sudar dva sveta, sudar koji dovodi u pitanje opstanak samog vremena?

Di Šulman je diplomirala engleski na Univerzitetu Jork, posle čega je nastavila da studira ilustraciju na Umetničkoj školi Harou. Kao pisac i ilustrator postigla je izuzetan uspeh u svetu.

Ovu knjigu kao i ostale naslove izdavačke kuće Laguna, možete pronaći u Laguninom Klubu čitalaca u Resavskoj 33, u svim objektima knjižarskog lanca Delfi u Kralja Milana 6, u knjižari DELFI SKC, u Makedonskoj 12, Bulevaru kralja Aleksandra 92, Bulevaru kralja Aleksandra 146, Glavnoj 20 u Zemunu, Vareškoj 4 (Miljakovac), Požeškoj 118a (Banovo brdo), Stanoja Glavaša 1, u knjižarama na Novom Beogradu u Immo outlet centru i Super Veru u Milutina Milankovića 86a, knjižari u TC Zira, knjižari na Aerodromu „Nikola Tesla“, kao i u knjižarama u Kruševcu, Subotici, Nišu, Novom Sadu, Kragujevcu, Čačku, Valjevu, Sremskoj Mitrovici, Kraljevu, Šapcu, Požarevcu, Jagodini, Leskovcu, Zaječaru, Podgorici, Banja Luci, Zrenjaninu. Sve knjige su dostupne i on-line na adresama www.laguna.rs i www.delfi.rs.

Laguna i Domino Magazin poklanjaju knjigu jednom čitaocu koji pošalje mejl na [email protected] dominomagazin.com. Čitaocima koji su zakasnili nećemo odgovarati na mejlove.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime