Povratak u školske klupe će biti uzbudljiviji i lepši uz iznenađenje za najmlađe čitaoce – Back to school akciju! Samo na sajtu www.vulkancic.rs do 6. septembra, bićete u prilici da svojim školarcima kupite izabrane knjige za decu, uz popust od 35% do čak 50% na redovnu cenu.

Sve informacije o knjigama koje su na akciji naći ćete klikom na link .

Za najmlađe, koji još nisu savladali veštinu čitanja tu je neodoljiva slikovnica-slagalica Čudesna kutija: Preslatke životinje. Ova knjiga krije u sebi mnoge zanimljive i uzbudljive tajne, koje će samo pravi mali ljubitelji životinja razumeti. Prati priču pored ilustracija, izaberi odgovarajuće deliće iz kovčežića i upotpuni sve što je neophodno da bi životinje bile site, radosne i sve na broju.

Za sve druželjubive devojčice i dečake, kojima je knjiga jedan od najboljih prijatelja Vulkan izdavaštvo je pripremilo poslasticu za zajedničke spisateljske avanture – Knjiga o nama. Pozovite svoje drugare ili odaberite samo jednu posebnu osobu, naoružajte se olovkama i žurka može da počne. Samo otvorite knjigu nasumično i sledite uputstva koja će vam pomoći da oživite i zabeležite sjajne zajedničke trenutke. Napišite poruke jedno drugom, prisetite se najuzbudljivijih dogodovština i opišite vaše putovanje iz snova. Pustite mašti na volju!

Biblioteka Lastavica predstavlja pažljivo odabrana, najlepša klasična dela srpske i svetske književnosti za decu – Narodne bajke i priče. Osmišljena sa ciljem da vas upozna i podseti na čudesne priče koje nikada ne zastarevaju, a koje su voleli i naše mame, tate, bake i deke. Pred vama je izbor najlepših i najpoznatijih narodnih bajki i priča koje je prikupio Vuk Karadžić.

Ali to nije sve! Mnogo edukativnih, zanimljivih knjiga možete pronaći na sajtu www.vulkancic.rs u toku trajanja Back to school akcije, od 20. avgusta do 6. septembra. Upoznajte hrabre junake, upustite se u nesvakidašnje avanture i upoznajte svet koji nas okružuje! Kupite sjajne knjige po cenama sniženim od 35% do 50% i pripremite svoje mališane za uzbudljiv početak školske godine!

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime