Erotska inteligencija je prva knjiga koja otvoreno govori o izuzetno važnom problemu savremenog društva – o sputavajućem uticaju porodičnog života na erotsku vitalnost, o povezanosti ljubavi i požude, ali i o njihovoj suprotstavljenosti. Autorka ove knjige, Ester Perel, stoji rame uz rame s najcenjenijim svetskim stručnjacima u oblasti erotske inteligencije.

Nije retkost da parovi u višegodišnjim vezama počnu da primećuju nedostatak onog romantičnog žara za koji su bili sigurni da će trajati čitavog života. Međutim, autorka otkriva potpuno nov, provokativan svet intimnosti i seksa, i pokazuje na primerima iz stvarnog života koliko uzbudljiv, razigran, pa čak i poetičan seks može da bude i u dugim vezama. Bavi se preprekama i strepnjama koje nastaju kad se naša potraga za sigurnom ljubavi sukobi s potrebom za strašću. Tokom dvadeset godina rada Perelova je pomogla stotinama parova da ponovo probude strast. Mudra, duhovita a opet jednostavna, kontroverzna knjiga Erotska inteligencija preoblikovaće i vaš pogled na život i ljubav. Uz nju ćete preispitati stavove i predrasude koje imate o seksualnosti, i saznati kako da prevaziđete sve ono što vas sputava.

Psihoterapeutkinja i autorka bestselera s liste Njujork tajmsa Ester Perel poznata je kao jedan od najuvaženijih i najoriginalnijih glasova današnjice kad je reč o savremenim ljubavnim odnosima. Perelova drži terapeutske radionice u Njujorku i radi kao organizacioni konsultant za oko pet stotina kompanija širom sveta. Njeni proslavljeni TED govori imaju više od trideset miliona pregleda, a međunarodni bestseler Erotska inteligencija: Oslobodite svoju strast postao je globalni fenomen preveden na trideset jezika. Knjigu koja je pomogla milionima parova širom sveta da ponovo osete staru strast potražite u Vulkan knjižarama, kao i na sajtu Izdavaštva www.vulkani.rs.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime