Džordan Piterson je na rehabilitaciji u Rusiji. Piterson je morao na hitnu rehabilitaciju i skidanje sa veoma adiktivnih lekova. Njegova ćerka je potvrdila da se poznati psiholog navukao na lekove za lečenje anksioznosti.

Mihaila Piterson je rekla kako je njen otac postao zavistan od benzodiazepana i da je to porodici postalo jasno prošlog aprila. Sve se dešavalo u vreme kada je njegovoj supruzi Temi otriven rak.

Džordan Piterson na rehabilitaciji

Kanadski psiholog desničarskih stavova je konzumirao lekove godinama kako bi se izborio sa anksioznošću. Mihaila je rekla i kako je njen otac u nekoliko navrata skoro umro. Dodala je i kako su njegovi pokušaji da prekine uzimanje lekova bili neprijatni i kako je na kraju završio u indukovanoj komi, prenosi Independent.

Mihaila tvrdi da je Piterson potražio tretman u Rusiji pošto mu je više bolnica u Sjedinjenim Američkim Državama dalo pogrešnu dijagnozu.

“Morao je da provede četiri nedelje na odeljenju u strašnom stanju, ali je uz pomoć veoma kompetentnih i hrabrih lekara preživeo. Neizvesnost oko njegovog oporavka bilo je jedno od najtežih i najstrašnijih iskustava koje smo imali.”

Piterson je tek izašao sa intenzivne nege i ima fiziološka oštećenja, potvrdila je njegova ćerka.

Više o temi psihologija pročitajte na linku.

Evo celog videa sa ćerkinom izjavom:  image: wikimedia, Gage Skidmor

View this post on Instagram

Update about @jordan.b.peterson

A post shared by Mikhaila Peterson (@mikhailapeterson) on

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime