Izdavačka kuća Laguna i Delfi knjižare pozivaju vas na Dečje dane kulture od 21. do 25. aprila.

U svim knjižarama Delfi i Laguninim klubovima čitalaca u Srbiji i regionu, kao i na sajtovima laguna.rs i delfi.rs, očekuju vas veliki popusti na knjige za decu i mlade.

Popust na Lagunina izdanja za jednu knjigu za decu iznosiće 25%, za dve 30%, za tri 35%, a za četiri i više knjiga 40%.

Na sajtu delfi.rs navedeni popusti primenjivaće se i na Dexy Co i Egmontova izdanja i neće moći da se kombinuju sa popustima na izdanja drugih izdavača. Naslovi drugih izdavača i odabrani gift program biće na popustu od 20% do 40%.

Uz svaku kupovinu Laguninih naslova sa prijateljima manifestacije obezbedili smo poklone iznenađenja, a isporuka će biti besplatna za sve porudžbine naslova na akciji preko sajtova laguna.rs i delfi.rs na teritoriji Republike Srbije, i važiće samo za naslove i gift program koji su na akciji.

Kompletan spisak maloprodajnih objekata u kojima se održavaju Dečji dani kulture potražite na sajtovima laguna.rs i delfi.rs, a navedeni popusti se ne mogu kombinovati sa drugim popustima i akcijama.

Pred sam početak Dečjih dana kulture u knjižare stiže zanimljiva knjiga Nila Gejmena „Gusarski gulaš“ – vesela, prava gozba od poeme, sa svim sastojcima od kojih se može skuvati sjajna knjiga! Tu je i Gejmenova knjiga „Od i Ledeni Divovi“, čarobna avantura sa predivnim ilustracijama Krisa Ridla o hrabrom vikinškom dečaku i likovima iz nordijske mitologije.

Fenomenalan izbor za najmlađe čitaoce su i knjige „Perla, leteći jednorog“, „Žirafe ne znaju da plešu“, kao i prelepe zbirke priča „Laku noć, deco“ i „Narodne priče i umotvorine za decu“. Veoma je interesantna i knjiga „Moj atlas sveta“, koja sadrži zanimljive činjenice o običajima, jezicima, kulturama i prirodi i zanimljivostima o umetnosti, tehnologiji, ekonomiji i sportu.

Knjige za decu znaju i za različite oblike postojanja! Uz rešetkastu foliju odštampane ilustracije počinju da se kreću, kao u knjizi „Lukina svemirska avantura“. Okretanje točkića u knjizi „Kako se osećaš, tigriću?“ naučiće mališane da razlikuju osećanja, a „Moji prvi 1, 2, 3“ je interaktivna knjiga uz koju će dečica naučiti da broje do pet, a stranice su od filcane vune – ručice će hteti da diraju velike mekane brojeve i predivne sličice u ovoj divnoj knjizi. I to su samo neke od zanimljivih knjiga uz koje će se deca zabaviti ali i naučiti mnogo toga o svetu koji ih okružuje.

Očekuju vas i mnogi drugi odlični naslovi za decu i mlade – „Petar Pan“, „Mali dimničar“, „Otkačena škola 4“, „Škola lepih manira gospođice Mile“, „Urnebesna istorija“, „Anjin svet“, „Najzabavnije igre i izazovi“, „Rat cipela“ i mnogi drugi koje tokom trajanja ove fenomenalne manifestacije možete nabaviti po specijalnim cenama.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime