Pošto se bliži Osmi mart, praznik žena, Vulkan je i ove godine, tradicionalno, pripremio najlepše poklone za dame. Kupovinom jednog od tri najnovija romana na akciji u svim knjižarama Vulkan dobijate na poklon jedan od predivnih Golden Rose mat karmina. Da li ćete se odlučiti za popularnu psihologiju koja pokreće struju ljubavi, vanvremenski klasik za sve generacije ili beznadežno romantičnu priču? Izbor prepuštamo vama.

Ljubav je oduvek bila smisao čovekovog postojanja, njegova pokretačka snaga, inspiracija za neverovatne poduhvate i izvor svakodnevne sreće. Zato svako od nas nastoji da ostvari vezu u kojoj će doživeti potpuno ispunjenje, uživati, rasti, napredovati, a pritom se i zabavljati. Autori knjige Sedam tajni srećne i zdrave veze otkrivaju sedam lekcija koje otvaraju put prema bezuslovnoj ljubavi. Razumevanje i primenjivanje njihovih principa pomoći će vam u bilo kojoj fazi vašeg intimnog partnerstva, bilo da ste u dugogodišnjoj vezi ili se tek spremate da uplovite u romantičan odnos.

Za ljubitelje klasika pripremili smo vanvremensko delo Meše Selimovića – Most od riječi. Sva naša htenja započinju rečju. Jednom začeta – reč postaje neodložna – otkida se od čoveka i gradi most između njega i sveta koji ga okružuje. Tako daljine postaju blizine i tako svako od nas ostavlja trag na drugoj strani obale – u ljudima i u vremenu koje nam je dato. Čovek neprestano teži toj drugoj obali pokušavajući da premosti razlike između sebe i sveta, između unutrašnjeg i spoljašnjeg, jer kako je Ivo Andrić zapisao u eseju Mostovi: sva je naša nada s one strane.

Ako ste i vi večiti romantik, oduševiće vas priča Ostala je uvek ista, koja podseća da bezuslovna ljubav zaista postoji. Zbog straha da će reći ili uraditi nešto pogrešno, glavna junakinja izbegava druženje. Okreće se samoći knjiga i prepušta im da je odvedu u neki potpuno drugačiji svet. Anikina druga ljubav je šah, koji se sa svojim pravilima i disciplinom, jasnom podelom na crno i belo, savršeno poklapa s njenom vizijom života. Upravo na jednoj partiji šaha upoznaće Džonatana i počeće igra ljubavi koja sledi samo svoja pravila.

Ova neverovatna akcija povodom praznika žena traje u svim Vulkan knjižarama od 25. februara do 9. marta 2020. godine. Ne propustite jedinstvenu priliku da obradujete svoje dame: kvalitetna knjiga i najnežniji ruž za usne svakako su dobitna kombinacija!

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime