Povodom praznika koji slavi ljubav, Dana zaljubljenih, Vulkan izdavaštvo spremilo je savršene knjige kojima možete obradovati one do kojih vam je stalo.

Do 14. februara, samo na sajtu www.vulkani.rs, bićete u prilici da kupite najromantičnije ljubavne romane po neverovatnim cenama! Posebno odabranih 50 najlepših ljubavnih romana moći ćete da kupite po ceni sniženoj za 50%, a isporuka na teritoriji Republike Srbije je besplatna!

Za sve koji uživaju u romantičnim pričama i ljubavima koje ostavljaju bez daha imamo idealnu ponudu. Predlažemo nekoliko naslova!

Roman Vernost, koji donosi jedinstvenu životnu priču, prepunu snažnih emocija, za kratko vreme postao je svetski izdavački fenomen i oduševio čitaoce širom sveta. Karlo i Margerita su srećan bračni par u srednjim tridesetim, zaljubljeni, svako sa svojim nemirima. Vole se, ali isto tako žude za nečim izvan pokrivača svoje spavaće sobe. On čezne za nežnom lepotom jedne od svojih studentkinja, ona mašta o snažnim rukama svog fizioterapeuta. Ali njihova ljubav, moćna, nezaustavljiva, uvek ih vraća sa ivice ponora.

U bašti oleandera je nezaboravna saga o četiri hrabre i jedinstvene žene, obavijena magijom čarobne Pulje. Priča je bilo mnogo, ali sve su počinjale davne 1938. godine. Sve su govorile o jednoj kući i jednom dvorištu. Sve su govorile o jednom oleanderu u cvatu. Zasadio ga je Agostino Ventrela, kada se tu doselio sa svojom suprugom Anitom, koju u selu svi zovu Marđala. Ova žena neobične lepote poseduje jedinstven dar da leči novorođenčad, pomaže na porođaju, skida uroke. Strogim pogledom, onim koji se nikada ne rasipa u nežnost, nadgleda svoje tri kćerke: Rozetu, Korneliju i Dijamante.

Knjiga za ljubitelje priča o naizgled nemogućim ljubavima – bestesler Njujork tajmsa Nevesta do srede. Blejk Harison je šarmantni bogataš iz visokog društva, koji ne veruje u ljubav. Samo u strast. Vrlo rado bi zadržao reputaciju večitog neženje da nije očevog lukavstva: ako se ne oženi do svog trideset petog rođendana, čitavo nasledstvo otići će u dobrotvorne svrhe. Jedina osoba koja može da mu pomogne je Sem Eliot, uspešni savetnik za veze. Postoji samo jedan mali problem – Sem Eliot nije muškarac, već žena. I to vrlo privlačna.

Napravite pravi izbor za Dan zaljubljenih i odaberite savršene romane za sebe ili dragu osobu!

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime