13 razloga zašto 4 stiže a sada znamo i kada će se četvrta sezona serije 13 reasons Why pojaviti na Netflixu. I to brže nego što ste očekivali odnosno već ovog proleća.

13 razloga zašto 4

Popularni streaming servis je upravo objavio da će četvrta i poslednja sezona serije 13 razloga zašto biti premijerno puštena 5. juna. Naravno sve epizode odjednom kao i uvek do sada i kao što Netflix skoro uvek i radi.

U prve dve sezone priča je pratila samoubistvo glavne protagonistkinje Hane Bejker i kako je ponašanje njenih drugova iz škole dovela do toga i naravno ko su krivci. Treća sezona se treća bavila ubistvom na sjajan način. Još uvek ne znamo koju radnju će imati nova i poslednja sezona serije ali uopšte ne sumnjamo da će biti gledana i provokativna.

Netflix i producenti su pred treću sezonu imali i negativne kritike pošto su neka istraživanja ustanovila da je broj samoubistava tinejdžera porastao posle gledanja serije. Ideja je bila sasvim suprotna, da se mladi koji se suočavaju sa brojnim problemima lakše nose sa njima i potraže pomoć ako im je potrebna.

Trailer još uvek nije objavljen ali je tu promo video za 13 reasons why u kome se pojavljuje ekipa glumaca pa pogledajte i brojite dane a ostalo je još manje od mesec dana.

Serija (prva sezona) je snimljena po noveli Trinaest razloga koju je napisao Džej Ašer a u Srbiji je izdala Laguna.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime