Studio „Twentieth Century Fox“ pripremio je novu avanturu najpopularnijih filmskih mutanata u filmskom ostvarenju „X-Men: Dani buduće prošlosti“! Beogradska publika biće u prilici da uživa u sedmom nastavku kultnog serijala „X-Men” premijerno 21.maja u 20h u Cineplexx Ušće Shopping Centru, dok će se film na redovnom repertoaru domaćih bioskopa naći od 22. maja.

 
 

Povodom premijere filma „X-Men: Dani buduće prošlosti“, posetioci bioskopa Cineplexx Ušće Shopping Center biće u prilici da vide demonstraciju škole stripa i ilustracije „Đorđe Lobačev“, koju vodi poznati strip pedagog Vlada Vesović.
 
Fan art nagradni konkurs povodom premijere filma „X-men: Dani buduće prošlosti" i dalje je u toku, a svoje originalno rešenje ljubitelji „X-men“ serijala mogu da postave na sajt x-men.mcf.rs do 18. maja. Rad koji se šalje na konkurs može biti ilustracija u vidu stripa, filmskog plakata, filmske scene, ali i originalno dizajniranih razglednica, nalepnica, majica, skejtbordova, nacrta za grafite ili street art – bilo šta što autora ili autorku inspiriše da X-men svet prenese u svet u kojem živimo.
 
Poznati strip autor Vlada Vesović uoči premijere izabraće najbolje viđenje „X-men“ univerzuma, a autor će biti nagrađen vrednim poklonom – SSD diskom HyperX 3K od 120 GB. Još deset autora najboljih radova biće nagrađeno ulaznicama za premijeru filma „X-men: Dani buduće prošlosti”.
 
U filmu „X-Men: Dani buduće prošlosti“ ekipa profesora Ksavijera bori se i dalje za opstanak mutanata. Predvođeni Vulverinom, putuju kroz vreme i vraćaju se u prošlost, kako bi pronašli mlađe verzije sebe i ubedili ih da im se pridruže u borbi za isti cilj – opstanak mutanata, ali i ljudi.
 
Novi nastavak kultne filmske sage „X-Men” okupio je glumačku ekipu iz delova „X-Men: Poslednje uporište” i „X-Men: Prva klasa”. Pored već dobro poznate glumačke ekipe (Hju Džekmen, Dženifer Lorens, Patrik Stjuart, Hali Beri…), u realizaciji novog nastavka pomogli su glumci Piter Dinklidž, poznatiji kao Tirion Lanister iz „Igre prestola", kao i francuska zvezda Omar Si, koji se proslavio ulogom u filmu „Nedodirljivi”.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime