Treća sezona serije Zapadni svet stiže 16 marta. A Westworld 3 sada je dobio i novi trailer koji otkriva puno toga zanimljivog.

Premijera treće sezone serije „Zapadni svet“ (Westworld) biće 16. marta u 20.00 na HBO kanalu, a prva epizoda će istog dana doći u HBO GO ponudu.

Serija zasnovana na istoimenom filmu Majkla Krajtona iz 1973. godine predstavlja mračnu odiseju o razvoju veštačke svesti i evoluciji greha – istražujući svet u kom svaki ljudski apetit, koliko god plemenit ili izopačen bio, može biti zadovoljen.

U glavnim ulogama su Evan Rejčel Vud, Džefri Rajt, Ed Haris, Tesa Tompson, Tandi Njuton, Luk Hemsvort, Sajmon Kvorterman i Rodrigo Santoro. U trećoj sezoni im se pridružuju Aron Pol, Vensan Kasel, Lena Vejt, Skot Meskadi, Maršan Linč, Džon Galager Džunior, Majkl Ili i Tomi Flanagan.

Autori serije su Džonatan Nolan i Lisa Džoj, koji su ujedno i izvršni producenti uz Dž. Dž. Abramsa, Atena Vikama, Ričarda Luisa, Bena Stivensona i Deniz Te.

Prve dve sezone „Zapadnog sveta“ zajedno su imale 42 Emi nominacije. Druga sezona je od ukupno 20 nominacija za nagradu Emi osvojila tri, od kojih je Emi nagradu za najbolju sporednu žensku ulogu u dramskoj seriji dobila Tandi Njuton.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime