Valerian i grad hiljadu planeta

Predstavljamo vam prvi tizer trejler novog filma Luka Besona –  Valerian i grad hiljadu planeta. Valerian i Lorelin su specijalni vladini agenti zaduženi za održavanje reda u celom svemiru. Valerian ima u planu romantičnu vezu sa svojom partnerkom Lorelin, međutim  ona će ga odbiti zbog njegove prošlosti sa ženama. Pod direktivom Zapovednika , Valerian i

Predstavljamo vam prvi tizer trejler novog filma Luka Besona –  Valerian i grad hiljadu planeta.

Valerian i Lorelin su specijalni vladini agenti zaduženi za održavanje reda u celom svemiru. Valerian ima u planu romantičnu vezu sa svojom partnerkom Lorelin, međutim  ona će ga odbiti zbog njegove prošlosti sa ženama.

Pod direktivom Zapovednika , Valerian i Lorelin su poslati na misiju u međugalaktički grad Alfa, rastuću metropolu koja je sastavljena od hiljadu  planeta. Alfa ima sedamnaest miliona stanovnika koji su ujedinili svoje talente, tehnologiju i resurse za dobrobit svih. Međutim, nemaju svi na Alfi iste interese i ciljeve; nevidljive sile će dovesti celi grad u veliku opasnost.

Uz Caru Delevingne, Danea DeHaana i Clivea Owena u filmu će glumiti i planetarno popularna pevačica Rihanna, za koju je Luc Besson rekao da će “imati veliku ulogu i kako je uzbuđen zbog toga”.

Film stiže u domaće bioskope u julu 2017. godine.

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *