Netflix godinama predstavlja revoluciju u strimovanju i konzumaciji medijskog sadržaja u svetu. Originalni i raznovrsni sadržaji, koje nudi ova aplikacija omogućavaju personalizovano i jedinstveno iskustvo gledanja filmova i serija u visokoj rezoluciji i opciju preuzimanja sadržaja i za offline gledanje.

Sa 260 miliona korisnika, Netflix pruža raznovrsan sadržaj u više od 190 zemalja širom sveta, što je čini jednim od najpopularnijih globalnih striming servisa. Međutim, da li ste znali da postoje različiti saveti i trikovi koji mogu da vam pomognu da maksimalno iskoristite prednosti svoje pretplate i poboljšate korisničko iskustvo? Zato vam A1 donosi šest trikova koje možete da primenite i dodatno uživate u svim sadržajima koje Netflix nudi.

Naučite jezik gledajući omiljene Netflix sadržaje

Strimovanje bi bilo mnogo zanimljivije i produktivnije da možemo da učimo jezik dok gledamo omiljeni film ili seriju, zar ne? A kada smo već tu, zašto da ne radimo oba istovremeno? Uz Google esktenziju Language Reactor, koja je besplatna i jednostavna za korišćenje, možete da strimujete Netflix-ove programe i uz duple titlove ili rečnik.

Iskoristite skraćenice na tastaturi da poboljšate vaše korisničko iskustvoUkoliko Netflix program strimujete preko laptopa ili računara, ovih nekoliko skraćenica pomoći će vam da uštedite vreme koje biste inače proveli u potrazi za ikonicama:

  • Efekat celog ekrana – desni klik + F.
  • Pauziranje i puštanje programa pritiskom tastera za odvajanje (space).
  • Podešavanje jačine zvuka pomoću PgUp i PgDown tastera.
  • Gledajte sadržaj offline uz Smart Downloads

Netflixova funkcija, Smart Downloads, omogućava automatsko uklanjanje odgledanog offline sadržaja, kao i dodavanje novih epizoda koje želite da pogledate, što znači da više nećete morati ručno da preuzimate i brišete sadržaj kako biste oslobodili prostor na vašem uređaju.

Prilagodite Netflix titlove na način na koji vama odgovora

Uputstvo za korišćenje koje možete da pronađete na Netflixovom sajtu omogućava vam da, veoma brzo i jednostavno, podesite boju, veličinu i font titlova. Na ovaj način ćete personalizovati ove funkcije i podići korisničko iskustvo na viši nivo.

Odaberite novu NEO24 & Netflix tarifu

Svesna činjenice da je strimovanje jedan od najčešćih oblika zabave, A1 Grupa potpisala je strateško partnerstvo sa vodećim svetskim striming servisom, čime je A1 Srbija postao prvi mobilni operator na domaćem tržištu koji svojim korisnicima donosi Netflix.

Svi rezidencijalni korisnici koji se opredele za NEO24 & Netflix tarifu tokom marta i aprila, dobiće Netflix Standardni plan, bez dodatnih troškova, do kraja 2024. godine.

Ova ekskluzivna promocija dostupna je svim fizičkim licima koji tokom marta i aprila postanu A1 korisnici ili tom periodu obnove postojeću ugovornu obavezu. Svi ostali korisnici mogu da odaberu i dodaju neki od Netflix paketa: Basic, Standard ili Premium, a plaćanje se obavlja jednostavno i pouzdano, kroz postojeći A1 račun.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime