Dag Haris je simpatičan, ali društveno asocijalan mladoženja sa velikim problemom. Dan venčanja se približava, ženi se devojkom svojih snova a još uvek nema kuma. Potražiće pomoć od Džimija Kalahana, vlasnika firme „Kum d.o.o.“  kompanije koja osigurava lažne kumove za venčanja. A onda sledi neverovatan obrt. 

 
Glavne uloge tumače Džoš Gad i Kevin Hart, mlada je Kejli Kuoko. 
 
“Gospodar venčanja” se premijerno prikazuje u sredu 14. Januara od 20 časova u bioskopima Cineplexx Delta City, UŠĆE Shopping Center i Kragujevac Plaza, u okviru Men’s night događaja. Posetioci će dobiti na poklon primerak magazina Playboy ili Esquire, kao i dodatna iznenađenja uz svaku kupljenu kartu.
 
Svi pripadnici jačeg pola koji kupe kartu učestvovaće u akciji potrage za najboljim kumom i tako steći mogućnost da osvoje nagradno putovanje u Grčku za prvomajske praznike sa društvom.
 
Dovoljno je samo da se fotografišu kao „gospodar venčanja“ te večeri u bioskopu i da potraže svoju fotografiju na Facebook stranici bioskopa Cineplexx Srbija. Ko osvoji najviše lajkova, Balkan Fun ga vodi na putovanje. 
 

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime