Ubica u meni

U domaćim bioskopima, poklanjamo karte

Film „Ubica u meni“ Majkla Vinterbotoma govori o privlačnom, šarmantnom, povučenom zameniku šerifa iz malog grada, Luu Fordu. Zasnovan je na priči legendarnog pisca krimi-romana, Džima Tompsona. Lu ima gomilu problema. Probleme sa ženama. Probleme sa sprovođenjem zakona. Stalni rast broja ubistava u zapadnom Teksasu, na teritoriji koja je pod njegovom nadležnošću. Problem je i činjenica da je sadista, psihopata i ubica.

 

Luijeva nedela ne mogu proći nezapaženo. Ljudi iz okruženja počinju da sumnjaju u njega. Samo je pitanje vremena kada će ostati bez alibija. Ali u Tompsonovom divljem, turobnom univerzumu, crnjem od svakog univerzuma iz noir  žanra, ništa nije tako kao što izgleda – ispostavlja se da istražitelji koji prate Lua i sami možda imaju mračne tajne. Casey Affleck, Kate Hudson i Jessica Alba su razlog više da pogledate ovaj film.
 

 

Megacom i Domino Magazin poklanjaju 2 x 2 karte za bioskop Kolosej u Tržnom centru Ušće u četvrtak u 18 sati. Prvo dvoje čitalaca koji pošalju mail na karte @ dominomagazin.com ih dobijaju. Čitaocima koji su zakasnili nećemo odgovarati na mail.

4 thoughts on “Ubica u meni”

  1. Ti mala nakazo bez identiteta ( Nina poruka#3), ne zloupotrebljavaj tudje ime jer moze svasta da bude!!!!

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *