Tropska oluja je stigla u naše bioskope, a Ben Stiller, Džek Blek i Robert Dauni Junior predvode ekipu glumaca koji pokušavaju da snime najveći ratni film ikada. Gistro.  Tag Spidmen (Ben Stiler) je uobražena akciona zvezda čija je karijera na zalasku. Njegov poslednji film “Scorcher”, serija post-apokaliptičnih epskih priča je odigrala svoje i nakon neuspelog očajničkog pokušaja da se dokopa Oskara, Spidmen polaže sve svoje nade da će ga “Tropska oluja” vratiti na vrh.

Pošto su iz studija stižu pretnje da će prekinuti snimanje, isfrustrirani britanski režiser Demijen Kokburn (Stiv Kugan) odbija da stane sa snimanjem i umesto toga odvodi ekipu ludih uobraženih glumaca super zvezda, koja pritom ništa ne sumnja, duboko u džunglu jugo-istočne Azije kako bi dobio ključne scene u “gerilskom stilu”. Bez asistenata, pratnje ili mobilnih telefona, ekipa se uskoro susreće sa lokalnom bandom narko bosova. Misleći da su glumci pripadnici američkog odreda za borbu protiv narkotika oni reše da zarobe “američke okupatore” i osvete im se za vijetnam i sve filmove u kojima su azijci prikazani kao stoka.

Prizemni humor i solidne fore dovoljne su da kao dete vrištite više od sat vremena. Pogledajte trailer i pravac u bioskop.

POSTAVI ODGOVOR

Ovde upiši komentar
Ovde upiši svoje ime