Tri veoma različite nove serije stižu na HBO GO tokom januara, a među njima će svako moći da pronađe nešto po svom ukusu. U seriji „Crni ponedeljak“ pratićemo priču o tome kako je grupa autsajdera postala deo elite Vol Strita i na kraju izazvala pad najvećeg finansijskog sistema na svetu, dok će „Smrtonosna generacija“ odvesti gledaoce u mračan i nekonvencionalan svet stripova iz osamdesetih. Serija „Rozvel: Novi Meksiko“ prati glavnu junakinju Liz, koja se nerado vraća u svoj turistički rodni grad Rozvel, u Novom Meksiku, i otkriva šokantnu istinu o svojoj simpatiji iz tinejdžerskih dana. Prve epizode sve tri serije već su dostupne putem HBO GO-a.

Crni ponedeljak │Black Monday

Nova epizoda ponedeljkom na HBO GO-u, premijera na HBO kanalu 21.1.

Vratite se u 19. oktobar, 1987. – Crni ponedeljak, najveći pad berze u istoriji Vol Strita. Do danas, niko ne zna ko ga je izazvao… sve do sada. Ovo je priča o tome kako je grupa autsajdera postala deo elite Vol Strita i na kraju izazvala pad najvećeg finansijskog sistema na svetu, slupala lamborgini limuzinu i razbila “stakleni plafon”. Urnebesna humoristička serija u kojoj glume Don Čidl, Endru Ranels i Redžina Hol.

Rozvel: Novi Meksiko │Roswell: New Mexico

Nova epizoda sredom na HBO GO-u

Rozvel, Novi Meksiko. Meštanka, Liz Ortečo, napustila ga je pre deset godina, nakon smrti svoje voljene starije sestre. Međutim, kada se njen otac razboli, ona se nerado vraća u svoj turistički rodni grad da živi sa njim. Kada Liz stigne, ona uspostavi kontakt sa Maksom Evansom, simpatijom iz tinejdžerskih dana, koji je sada policajac u Rozvelu. Između njih se odmah pojavi hemija. Ali, Liz ubrzo otkriva šokantnu istinu: Maks je vanzemaljac koji celog života krije svoje vanzemaljske sposobnosti, kao i njegovi brat i sestra, Izabel i Majkl. Dok se Liz i Maks zbližavaju, posle deset godina razdvojenosti, njoj postaje sve teže da krije istinu od svoje najbolje drugarice, Marije Deluke, i poverljivog bivšeg dečka, dr Kajla Valentija. U međuvremenu, dugotrajna vladina zavera koju predvodi glavni narednik, Džesi Manes, i politika straha i mržnje koja divlja u Rozvelu, preti da razotkrije Maksa i njegovu porodicu i ugrozi njegovu ljubavnu vezu sa Liz… kao i njihove živote.

Smrtonosna generacija │ Deadly class

Nova epizoda četvrtkom na HBO GO-u, premijera na HBO kanalu 19.2.

“Smrtonosna generacija” prati razočaranog tinejdžera koji dobija poziv za poznatu srednju školu za ubice. Njegov pokušaj da očuva moralni kodeks – kroz surov nastavni program, okružen zlom elitom i prepun adolescentskih nesigurnosti – možda će biti fatalan. Smeštena u nekonvencionalan svet kasnih osamdesetih, “Smrtonosna generacija” je priča o odrastanju kakvu ranije niste videli. Serija je zasnovana na popularnom serijalu istoimenog stripa Rika Remendera.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime