Tri nove serije stigle su na HBO Max. Nova serija „Mi posedujemo ovaj grad“ (We Own This City) zasnovana je na istoimenoj knjizi Džastina Fentona, reportera lista „Baltimor San“. Beleži uspon i pad Jedinice za praćenje oružja baltimorske policije, kao i korupciju i moralni kolaps koji je zadesio jedan američki grad u kome su preovladali politika zabrane droga i masovna hapšenja umesto stvarnog policijskog rada. Režiju potpisuje Rejnaldo Markus Grin, a među autorima serije je Dejvid Sajmon, zaslužan i za kultnu HBO seriju „Žica“.

Turista“ (The Tourist), nova serija sa Džejmijem Dornanom u glavnoj ulozi, je misteriozni triler pun šokantnih, zabavnih i okrutnih preokreta. Džejmi Dornan glumi Britanca koji se nađe u australijskoj divljini,  gde ga progoni velika cisterna koja pokušava da ga otera sa puta. Odvija se potera mačke i miša i čovek se budi u bolnici, povređen, ali nekako živ – osim što nema pojma ko je. Uz likove iz njegove prošlosti koji ga progone, njegova potraga za odgovorima vodi ga kroz veliku i nemilosrdnu divljinu.

Džulija Čajld“ (Julia) je nova serija u kojoj Sara Lankašir tumači lik Džulije, koja nakon uspeha svog kuvara iz 1961. baca oko na relativno nov medij, televiziju, i daje ideju o kulinarskoj emisiji bostonskoj državnoj stanici VGBH. I pored protivljenja rukovodilaca i oklevanja njenog muža Pola (Dejvid Hajd Pirs), Džulija ulaže svoju budućnost u „Kuvanje na francuski način“ – i pritom postavlja temelje modernih emisija o kuvanju. Šarmantna i urnebesna serija osvetljava život vrhunske američke kuvarice, ali i doba velikih promena u američkoj istoriji.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime