Treća sezona nagrađivane hit serije „Ubiti Iv“ (Killing Eve) stigla je na HBO GO, gde je već danas dostupna prva epizoda. Nova epizoda dolaziće u HBO GO ponudu svakog ponedeljka.

Zasnovana na romanima Luka Dženingsa, serija „Ubiti Iv“ se usredsređuje na Vilanel, psihopatskog ubicu, i Iv, ženu zaduženu da je uhvati. Iv je dokona radnica bezbednosne službe, veoma britkog uma, koju kancelarijski posao ne ispunjava do kraja i ne ostvaruje njene snove o špijuniranju. Vilanel je elegantna žena talentovana za ubijanje, koja koristi prednosti svog nasilnog posla. Dve izuzetno inteligentne žene, podjednako opsednute jedna drugom, sukobljavaju se u epskoj igri mačke i miša.

U trećoj sezoni glavne junakinje pokušavaju samostalno da nastave sa svojim životima i odviknu se jedna od druge. Vilanel, sada nezaposleni ubica, veruje da je Iv mrtva. Iv se krije na otvorenom i veruje da je Vilanel nikada neće pronaći. Čini se da je sve u redu dok jedna šokantna smrt ne izazove njihov ponovni susret. Put na kojem će iznova pronaći jedna drugu koštaće ih prijatelja, porodice i saveznika… a možda i delića njihovih duša.

Sandra Ou ponovo tumači ulogu Iv, za koju je osvojila Zlatni globus, a Džodi Komer glumi Vilanel, lika koji joj je doneo Emi nagradu. Pored njih, ponovo gledamo Fionu Šo i Kima Bodniju, a u novoj sezoni im se pridružuju i Predrag Bjelac, Harijet Valter, Deni Sapani, Džema Vilan, Kamil Kotin, Stiv Pemberton, Raj Bajaj, Tarlou Konveri i Evgenija Dodina.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime