Film „Travelator“, reditelja i scenariste Dušana Milića nam donosi priču o tinejdžeru, zagriženom igraču video igrica koji ima jedinstvenu priliku da svoju veštinu pretvori u realnost. Glavnu ulogu u filmu, koji će se u bioskopima u Srbiji naći od 20. novembra, tumači Nikola Rakočević.

Svetsku premijeru film „Travelator“ je imao na Međunarodnom filmskom festivalu u Montrealu, gde je prikazan u glavnoj konkurenciji festivala i osvojio nagradu za inovacije.

Slovenac, talentovani igrač video igrica, odlazi u Las Vegas sa tajnim zadatkom da eleminiše zaštićenog svedoka saradnika, pripadnika srpske mafije. Pošto stigne na odredište, Slovenac locira svoju žrtvu i analizira njegovo kretanje, radi uspešnog ispunjenja zadate misije. Kako vreme odmiče, raskoši američke prestonice kocke ga uzimaju pod svoje.

Scenario za film koji je sniman na lokacijama u Beogradu i Las Vegasu napisao je sam reditelj filma Dušan Milić. Pored Nikole Rakočevića, u filmu „Travelator“ glume još i Boris Isaković, Khetanya Henderson, Slavko Labović, Đorđe Đoković, Milan Jovanović Strongmen i Džek Dimić.
 

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime