"Trans", novi film oskarovca Denija Bojla od 25. aprila će se naći na redovnom repertoaru domaćih bioskopa.

Psihološki triler, u kom glavne uloge igraju Džejms Mekavoj, Vinsent Kasel i Rozario Doson, prati trgovca umetničkim delima umešanog u ilegalne radnje, koji se udružuje sa hipnotizerom kako bi pronašao vrednu izgubljenu sliku i povratio pamćenje. Ulozi rastu kako se magle granice između želja, stvarnosti i hipnotičke sugestije.


Poklanjamo karte za Cineplexx Delta City 20 sati u sredu 24. aprila! Pošaljite mail na [email protected]

 

 

Ova intrigantna priča ni Vinsenta Kasela nije ostavila ravnodušnim:  "Ovo je uvrnuti, psihološki triler sa elementima romantike. Ako pričamo o žanru, mislim da je loš znak kada film ostaje u granicama osnovnog žanra. Svaki film koji režira dobar reditelj postaje njegov film i ništa drugo. Tako je ovo film Denija Bojla. On je od ovog filma napravio nešto potpuno drugačije, nešto što do sada niste videli i zato sam toliko ponosan što sam deo ove priče. "Trans" je jedinstven i dovoljno drugačiji film da navodi publiku na razmišljanje i razgovor".

Film je sniman u vreme kada je Deni Bojl režirao ceremoniju otvaranja Olimpijskih igara 2012, a iza kamere, Bojl je okupio provereni tim. Scenario je pisao Džon Hodž, koji je sa Bojlom sarađivao  i na filmovima  "Trejnspoting", „Sasvim neobičan život”, „Malo ubistvo među prijateljima” i „Plaža”. Muziku za film je radio Rik Smit, član grupe „Underworld”, koji je radio muziku za filmove „Trejnspoting” i „Plaža”, ali i za ceremoniju otvaranja Olimpijskih igara 2012.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime