Tom Hardy kao novi James Bond?

Ili možda ne

Tom Hardy se sve češće pominje kao potencijalni kandidat za novog tajnog agenta 007. Glumac je potvrdio interesovanje za ovu ulogu, ali nije želeo da razgovara o tome.

„Među nama glumcima, ali i među mojim prijateljima kruži glasina da ako pričaš o tome onda si odmah ispao iz trke. Tako da to ne mogu da komentarišem“, rekao je Hardy u razgovoru za Daily Beast odgovarajući na pitanje koliko u tim glasinama ima istine.

Ipak, dodao je da bi, u zavisnosti od toga ko bi režirao film, pristao da glumi Jamesa Bonda. Nije mogao da sakrije oduševljenje kada je novinarka spomenula glasine da bi Christopher Nolan mogao da preuzme franšizu.

„Christopher Nolan bi bio savršen. To bi bilo zaista cool. Pitam se kako bi onda izgledao nastavak jer bi Nolan sigurno u franšizu uneo nove elemente i stvorio nešto moćno“, rekao je Hardy.

U filmskom svetu odavno kruže priče da Daniel Craig neće da glumi u svom petom filmu o Jamesu Bondu.

Nakon njegove izjave da bi pre „presekao vene“ nego snimao svoj peti film o Bondu došlo je do intenzivnog nagađanja o tome ko bi mogao da ga nasledi. Među potencijalnim kandidatima su, uz Hardyja, Tom Hiddleston, Idris Elba, Jamie Bell i Tom Hughes.

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *