The Walking dead: Da li su ovog puta preterali?

Početak sezone je bio brutalan i to je možda problem

Ako već ne pratite seriju The Walking Dead definitivno bi trebalo da nadoknadite sve i onda nastavite sa sedmom sezonom koja se upravo prikazuje na Foxu.

A ako ste upućeni u dešavanja, onda znate da je nova sezona počela brutalnim ubijanjem Glena i Abrahama od strane Negana.

Fanovi su ostali šokirani.

I nisu jedini. Ofcom, britanski regulator komunikacija, zbog scena nasilja istražuje prvu epizodu sedme sezone pod nazivom „The day will come when you won’t be“.

„Istražujemo scene izuzetno snažno prikazanog nasilja i da li su ove scene bile neophodne za kontekst priče“, potvrdili su iz Ofcoma za Digital Spy, a prenosi Mondo.

Sa druge strane, od milionskog auditorijuma koji je pogledao ovu epizodu, samo deset njih je podnelo žalbu, ali je dužnost regulatora da pokrenu istraživanje bez obzira na to koliko su žalbi dobili.

Majkl Kadlic, koji je tumačio lik Abrahama, rekao je da smatra da je nasilje u pomenutoj epizodi bilo neophodno.

„Oduvek smo znali da se nalazimo u opasnom svetu, što zbog ‘Hodača’, što zbog nesigurnosti svega što se događa. Ali, smatram da je ta nesigurnost sada podignuta na još veći nivo. Bukvalno imate nekoga ko će vas ubiti ako ga pogledate na pogrešan način. Postali smo nadmeni jer nikad nismo izgubili bitku. Gubitak te brutalnost zbog nekoga ko je spreman na sve samo da bi dokazao svoju poentu, mislim da je to prekretnica celog šoua“, istakao je Kadlic.

Kako ti se čini?
Pokaži to i drugima!

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *