Premijera novog automobilskog šou pograma – The Grand Tour, održana je pre par dana i to na Amazonovom Prime servisu. Glavni protagonisti serijala su nekadašnji voditelji emisije Top Gear. I čini se da su razvalili.

Prvu epizodu pratili su “milioni pretplatnika, samo u Sjedinjenim Državama, Ujedinjenom Kraljevstu, Nemačkoj, Austriji i Japanu”, kažu u Amazonu, ne precizirajući tačan broj gledalaca.

Šou je doživeo uspeh i kod TV kritičara. Britanski Gardijan nazvao ga je “briljantnim, sjajnim spektaklom”, dok je London ivning standard napisao da je prva epizoda bila “neverovatno lepa”.

Ni gledaoci nisu ostali ravnodušni. Sudeći prema glasovima preko 10.000 posetilaca sajta IMDb, The Grand Tour je dobio prosečnu ocenu 9,6, od mogućih 10, dok je na sajtu Rotten Tomatoes zabeležio skor od čak 97%, a više od 15.000 gledalaca dodelilo mu je na Amazonu ocenu 4,9 (od mogućih 5).

U okviru prve sezone biće emitovano još 11 epizoda, pa će biti interesantno videti da li će The Grand Tour do kraja zadržati ovako dobar skor.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime