Svemirski basket 2 odnosno film Space Jam 2 stiže 2021 godine. Da, u pitanju je nastavak legendarne komedije iz 1996. godine u kojoj je glavnu ulogu tumačio Michael Jordan. A društvo su mu pravili Duško Dugouško i ostatal Looney Tunes crtanih likova.

Svemirski basket 2

U novom filmu glavnu ulogu će imati LeBron James, baš kao i Duško Dugouško. Premijera filma je zakazana za 16. jul 2021. godine. Od ostalih glumaca tu su: Julyah Rose, Greice Santo, Sonequa Martin-Green, Don Cheadle, Martin Klebba, Anna Sofie Christensen… ovde je cela postava.

Za sada se ne zna radnja filma, kao ni drugi detalji ali očekujemo nastavak tradicije blesavog zapleta, verovatno neke negativce koji hoće da upropaste stvar i dobre momke koje predvode košarkaši i njihovi drugari iz crtanog sveta.

Originalni film Svemirski basket je pratio Michaela Jordana koji je napusto košarkašku karijeru i posvetio se bejzbolu. Ali, sve komplikuju vanzemaljci koji se pojavljuju. Ali će Michael, Duško Dugouško, Patak Dača i Zečica Lola uspeti da spasu stvar.

Više o najboljim filmovima u našoj rubrici.