SkyShowtime danas je potvrdio da će film Mrs. Harris Goes To Paris biti dostupan za strimovanje od 19. juna 2023. godine.

Mrs. Harris Goes To Paris je očaravajuća priča o naizgled običnoj britanskoj spremačici. Ona je ludo zaljubljena u haljinu Kristijana Diora, zbog toga odlučuje da ode u Pariz gde je čeka neverovatna avantura.

Ada Haris (Lesli Menvil, nominovana za Oskara) je spremačica koja živi u Londonu nakon Drugog svetskog rata. Usamljena je i povučena od kako joj je suprug Edi, pripadnik oružanih snaga, nestao. Ipak, ne želi da je negativne misli okupiraju i ne žali se na okolnosti u kojima se nalazi. Ali kada razumna Ada uoči nezamislivo lepu Kristijan Dior haljinu u spavaćoj sobi bogate klijentkinje, iznenada je obuzima ogromna želja da je poseduje. Ako bi posedovala nešto tako lepo poput pravog umetničkog dela, to bi značilo i promenu života iz korena.

Nakon što je našla dodatne poslove i uštedela novac — čak i okušala sreću sa klađenjem — Ada konačno može da priušti sebi Diorovu haljinu. Oprašta se od bliskih prijatelja Vi (Elen Tomas) i Arčija (Džejson Ajzaks) i odlazi u Pariz da poseti prestižnu kuću Dior kako bi svoje snove pretvorila u stvarnost. Ali, kada stigne, Ada doživljava niz iznenađujućih prepreka. Na svom putu sreće neprijatnu Madam Kolber (Izabel Iper, nominovana za Oskara), koja se užasava same ideje da obična spremačica može da nosi prestižnu haljinu.

Ipak, bez obzira na prepreke Ada odbija da napusti Pariz bez haljine. Njena nepokolebljivost očarava Diorovog računovođu, idealistu Andrea (Lukas Bravo), ljubaznu manekenku Natašu (Alba Baptista) i aristokratskog markiza de Šasanja (Lamber Vilson), najtraženijeg neženju u Parizu. Ada ubrzo otkriva da menjajući sopstveni život počinje da menja živote svih ljudi oko sebe. Čak bi mogla da pomogne da se spasi i kuća Dior.

Filmskom adaptacijom romana Mrs. ’Arris Goes to Paris iz 1958. godine autora Pola Galika, pisac i reditelj Entoni Fabijan stvara modernu bajku o traganju za svojim snovima, snazi prijateljstva i važnosti da se ostane veran samom sebi.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime