SPI International (deo kompanije CANAL+) sa ponosom najavljuje proširenje svog asortimana digitalnih Smart kanala novim Halloween Smart kanalom.

S obzirom da se Noć veštica, omiljeni praznik miliona ljudi širom sveta, približava, Halloween Smart kanal gledaocima nudi savršenu priliku da uživaju u specijalnoj kolekciji uzbudljivih horor i avanturističkih filmova. Kanal je dostupan isključivo na platformi FilmBox+, koja u saradnji sa partnerskim operaterima stiže u milione domaćinstava širom sveta, nudeći pretplatnicima ekskluzivni pristup odabranom sadržaju i kanalima na zahtev.

Smart kanali su posebno sastavljene liste sadržaja na zahtev koji se emituju na sličan način kao tradicionalni linearni kanali. Dostupni širom sveta preko FilmBox+ platforme, Smart kanali su potpuno digitalizovani i nude program podeljen po žanrovima ili sadržaj posvećen određenim glumcima, režiserima ili temama. Halloween Smart kanal nudi bogatu kolekciju bezvremenih klasika i novije produkcije koja je pažljivo odabrana ne samo za istinske ljubitelje horora, već i za širu publiku. Među istaknutim naslovima na ovom kanalu su čuveni filmovi kao što su „Dobrodošli u džunglu“, „Vivarium”, „Devetoro zarobljenih“, „Vrisak 4,” „Begunac“, „Jezive priče iz mraka“ i mnogi drugi.

FilmBox+ je do sada uveo preko 300 Smart kanala širom sveta da bi zadovoljio različita interesovanja – od animiranih i dokumentarnih filmova do emisija o životnim stilovima, sportu itd. FilmBox+ pruža trenutni pristup bogatom katalogu videa na zahtev (VOD) i kanala sa emitovanjem sadržajem uživo sa bilo kog uređaja povezanog na internet. Publika može da pristupi ovom servisu preko sajta www.filmbox.com, preuzme mobilnu aplikaciju koja je kompatibilna sa iOS i Android operativnim sistemima ili strimuje omiljeni sadržaj preko Smart TV aplikacije dostupne za Apple TV, Android TV, Samsung i LG Smart TV uređaje. FilmBox+ je takođe dostupan preko brojnih velikih evropskih operatora.