Kate: Da li si dobro?
Seth: Osim činjenice da sam upravo drveni kolac zabo u srce svog brata koji se pretvorio u vampira, a ja ne verujem u vampire. Osim tog čudnog posla, sve je super.

Sigurno se sećate najboljeg citata iz kultnog filma Roberta Rodrigeza iz 1996. godine? E pa "Od sumraka do svitanja" biće pretočen u televizijsku seriju, a glumačku ekipu predvodiće glumac Don Džonson.
 
Don Džonson je najpoznatij po svojoj ulozi Sonija Kroketa iz hit serije iz osamdesetih godina prošlog veka "Poroci Majamija", a izvršni producent serije je Robert Rodrigez, koji će režirati i dve od ukupno 10 epizoda "Od sumraka do svitanja".

 

Ukoliko sve bude išlo po planu premijera prve epizode bi trebalo da bude na proleće sledeće godine, a Rodrigez je tim povodom rekao "da ukoliko je film ‘Od sumraka do svitanja’ bio kratka priča, onda će televizijska serija biti roman", prenosi B92.

"Okupli smo fantastičnu ekipu, kako tehničara tako i glumaca i gledaoci mogu da očekuju ‘ludu vožnju’ kada krene emitovanje" dodao je Rodrigez.

Serija će biti emitovana na mreži El Rey Network, koju je osnovao Rodrigez i koja će na engleskom jeziku emitovati program 24 časa. Na mreži će biti emitovane originalne drame, igrani horor i naučnofantastični filmovi i sport, a početak rada je predviđen za decembar ove godine.