HBO je upravo objavio nove fotografije iz epizoda poslednje, osme sezone. Tu su skoro svi glavni akteri, a možda ponešto može i da se otkrije na osnovu otkrivenih kadrova. Evo šta smo primetili:

Zabrinuti Jon Snow/Aegon Targaryen i Daenerys Targaryen

Ako ste pomislili da su oni IZA zida verovatno grešite pošto je ZIMA STIGLA u ceo Westeros! Dakle, mogu da budu bilo gde, ali su zbog kamenja u pozadini verovatno negde na severu. I ne deluju previše srećno na prvi pogled.

Srećni Jon Snow/Aegon Targaryen i Daenerys Targaryen

 

Izgleda da će u poslednjim Game of thrones epizodama biti i bar malo srećnih trenutaka. Takođe, čini se da će omiljeni par ostati u dobrim odnosima sve do kraja.

Daenerys Targaryen

Dany je obučena u zimsku odeću i čini se da je ili negde na severu, a možda se čak i vratila u King’s Landing. Setimo se samo njene vizije iz druge sezone gde vidi sneg u King’s Landing? Možda je to to i došla je da konačno zasedne na presto?

Sansa Stark

Sansa i dalje ne deluje srećno, ali ne možemo da joj zamerimo. Glavno je pitanje kako će se ona i Dany slagati. I čini se da neće sjajno.

Varys

U knjigama piše da će Dany prodati i izdati tri puta. Dva su se već desila u seriji. Kada će biti treći put? I da li je prepredeni Varys imati neku ulogu u tome? Ne zaboravite da je Melisandra u sedmoj sezoni Varysa upozorila da će umreti u stranoj zemlji u Westerosu. A sever je za njega strana zemlja.

Jon Snow/Aegon Targaryen

Jon kao Jon, zabrinut kao i obično.

Tyrion Lannister

Neki fanovi misle da će Tyrion izdati Dany. A znamo da mu se nije previše dopala ideja o Jonu i Dany koji zajedno žare i pale… zanimljivo je da i dalje nosi broš koji ukazuje da je možda ipak lojalan Lannisterima?

Davos Seaworth

Ne znamo šta bismo rekli…

Brienne of Tarth

Brienne i Jamie će se izgleda konačno ponovo naći zajedno pa čak i boriti na istoj strani. Starkove boje njene odeće ukazuju da je ona i dalje na severu.

Cersei Lannister

Cersei je po svemu sudeći ostala sama. Možda je na tronu, ali nema skoro nikoga na njenoj strani. Da li će to biti i njen kraj? Verovatno…

Jamie Lannister

Jaime po prvi put u seriji nije u Lannister zlatnim i crvenim bojama već u bojama severa. Izgleda da je definitivno napustio sestru i otišao na sever. Ili je u Winterfellu ili u Castle Black. Inače setimo se kako je sve počelo. Kada je Jamie gurnuo Brena kroz prozor.

Arya Stark

Arya je nadr*ana kao i obično. Ne samo da ima svoj mač, već nosi i bodež od valirijskog čelika. Odeća tipa iza nje ukazuje da je Arya verovatno u Castle Black. I spremna je za borbu protiv bilo koga.

Bran Stark

Bran zamišljeno čeka trenutak da Jonu i Dany otkrije da su brat i sestra… a možda i još nešto.

Samwell Tarly

Sam i dalje nosi odeću iz Night’s Watch pa se i on verovatno vratio na sever a možda je i na nekoj specijalnoj misiji kao najpametniji tip u Westerosu. Premijera prve od šest epizoda je zakazana za 14. april. images: HBO Helen Sloan, via mashable

POSTAVI ODGOVOR

Ovde upiši komentar
Ovde upiši svoje ime