Svi oni koji su prošle godine tiho plakali u bioskopima zbog filma „Krive su zvezde”, urađenom po istoimenom bestseleru Džona Grina, mogu da odlože maramice! Iako su „Gradovi na papiru” filmska adaptacija još njegove hit jedne knjige, fanovima maramice neće biti potrebne. Misteriozna avantura stiže na repertoar domaćih bioskopa od 23. jula, a glavni junaci Net Vulf i Kara Delevinj izmamiće osmehe, jer film veliča ljubav i prijateljstvo.

„Gradovi na papiru” predstavljaju modernu priču u čijem središtu se nalaze Kventin (Net Vulf) i njegova zagonetna komšinica, Margo (Kara Delevinj), koja toliko voli misterije da i sama postaje jedna.

 

Kventin Džejkobson je inteligentan, odan prijatelj i romantičar. On ima sedamnaest godina i završna je godina srednje škole. Kventin smatra da se svakom dogodi čudo u životu, a njegovo se dogodilo kada je imao devet godina – kada se  Margo Rot Spigelman doselila u komšiluk.
 
Jedne noći, samo nekoliko nedelja pre mature, Margo se pojavljuje na Kventinovom prozoru i vodi ga u tajanstvenu avanturu, koja je za Kventina određeni signal da će obnoviti prijateljstvo, a možda i nešto više?  On zna da će se njegov život promeniti. I menja se. Sledećeg jutra, Margo je nestala.

Kventin počinje da pronalazi tragove, naizgled ostavljene samo za njega, tragove o tome gde je otišla i zašto je otišla. Rešavajući ove misteriju, započinje još jednu avanturu. Sa svojim prijateljima, Benom i Radarom, i sa svojim novim prijateljicama, Lejsi i Anđelom, krenuće na put da traži Margo. Tokom razrešavanja misterije, glavni junaci otkrivaju pravo značenje prijateljstva i složenost enigme zvane Margo.
 

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime