“To je horor sa Majklom Pareom i Čarlsom Darningom u glavnim ulogama. Američki film za američku publiku o serijskom ubici, psihijatrima, detektivima. Dešava se u Njujorku i zabavan je”, izjavio je Leković.

U Lekovićevom hororu o seriji užasnih ubistava, osnovni elementi su misterija, okultno, biblijska proročanstva, krv i seks, a glavni osumnjičeni su psihijatri, advokati, detektivi i rok zvezde.

“Polikarp”, snimljen početkom ove godine, premijerno je prikazan u junu na festivalu Hoboken u Nju Džersiju, posle čega ga je otkupio Universal, a Leković kaže da će njegov film najverovatnije pod novim imenom u martu sledeće godine biti pušten u bioskope ili kao DVD.

Leković je rodjen u Beogradu, od 2000. godine živi u Njujorku gde je do sada radio kao direktor fotografije za nekoliko filmova, pre nego što je uspeo da se izbori za režiju svog debitantskog filma “Polikarp”.

“U Njujorku te nikad niko neće zaposliti kao režisera. Igrom slučaja upoznao sam ljude koji su me unajmili da uradim taj film, ali prethodno sve se svodi na težak rad. Ako radiš konstantno i uporan si možda ti se desi američki san. Ipak, to se ne desi se svima”, kazao je Leković.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime