U subotu 28. oktobra imaćete priliku da uživate u animiranoj komediji „Trolovi: Bend na okupu“ u Cineplexx 4D Delta City bioskopu.

Već od 16h počinje kreativna radionica gde ćete pored face-painting radionice uživati i u pesmama dečjeg hora „Čarolija“ u Cineplexx 4D Delta City bioskopu. Na projekciji će biti prisutna i glumačka ekipa ovog fantastičnog filma.

Trejler: https://youtu.be/EoD5NpaNnYk

Trolovi: Bend na okupu

Nakon dva filma o prijateljstvu i zaljubljivanju Maka (Ana Kendrik) i Zakeralo (Džastin Timberlejk) sada su zvanično, konačno, par! Dok se zbližavaju, Maka otkriva da Zakeralo ima tajnu prošlost. Nekada je, sa svoja četiri brata, bio deo njenog omiljenog benda Brozon. Bend, ali i cela porodica, raspali su se kada je Zakeralo bio beba, a on od tada nije video svoju braću.

Ali, kada je njegovog brata Flojda, zbog neverovatnog muzičkog talenta, kidnapovao par podlih pop zvezda zlikovaca, Zakeralo i Maka kreću na izazovno i emotivno putovanje, kako bi ujedinili braću i spasili Flojda od sudbine, koja je gora čak i od mračne pop kulture.

Pored neobuzdane radosti karakteristične za TROLOVE i u ovom filmu čućemo neke nove ali i klasične pop hitove i imaćemo priliku da čujemo neke od najvećih zvezda muzičke industrije i najtalentovanije komičare.