lg

Spaliti posle čitanja

Novi film braće Koen u bioskopima

Glupi trener, tajne arhive CIA, ruska ambasada i neverni supružnici su samo neki od glavnih likova nove super komedije braće Koen – Spaliti posle čitanja.
Bred Pit glumi tupavog trenera u lokalnoj teretani koji pronalazi disk sa tajnim podacima za koje misli da će ga povesti ka svetloj budućnosti. Tu dolaze ruski špijuni i situacija se komplikuje. Bred Pit kaže da je ova uloga neuobičajena za njega, ali da je uživao u promeni.

"Glavna uloga u filmu je obično neko ko ima odgovore na sva pitanja, ko ume da tumači situaciju, demontira bombu i ima iskustva u svim mogućim oblastima. To jeste dobro za vaš ego, ali je ponekad mnogo zabavnije glumiti momke koji donose pogrešne odluke, imaju malo iskustva, izvlače pogrešne zaključke i onda moraju da se nose sa posledicama. To je bilo zabavno kod ovog filma", kaže Bred Pit.

Za kompletan doživaljaj tu je i Džordž Kluni koji tumači oženjenog čoveka za koga su zainteresovane sve udate žene iz filma, kao i oskarovka Tilda Svinton. Film Spaliti posle čitanja je odmah po puštanju dospeo na vrh liste najuspešnijih filmova prethodnog vikenda, zaradivši 19,4 miliona dolara.

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *