Zato što su deca ukras sveta, potrebno je da ih od malih nogu učimo da razvijaju ljubav prema književnosti.

Širom sveta, 20. novembra obeležava se Svetski dan deteta! To je jedan od najlepših praznika koji slavi najmlađe, one koji će jednog dana postati odgovorni ljudi. Na nama odraslima je ozbiljan zadatak – da ukažemo na važnost međusobne interakcije i razumevanja među decom i dobrobit dece u svetu.

Povodom Svetskog dana deteta, Vulkančić je pripremio dodatna iznenađenja!

U svih 29 knjižara Vulkan širom Srbije, uz kupljenu knjigu očekuju vas slatka iznenađenja, koja je obezbedila kompanija Kinder. Kupovinom odabranih knjiga za najmlađe, putem sajta www.vulkani.rs, na već postojeći popust od 20% ostvarićete dodatnih 20%, a na kupovinu tri i više knjiga još 10% popusta. Popust se obračunava u korpi, a samo na taj dan dostava na teritoriji Srbije biće besplatna!

Najlepšim, edukativnim i kreativnim knjigama za najmlađe Vulkančić neguje generacije radoznalih i obrazovanih ljudi, koji će jednoga dana svoju ljubav prema čitanju preneti svojoj deci. Odaberite omiljene naslove vaših mališana po neverovatnim cenama i uverite se zašto se uz Vulkančić knjige lepše raste!

Domino Magazin i Vulkančić čitaocima poklanjaju dve knjige Aca i čudovišta: Šumski rad i uz njih i čokolade. Pošaljite nam mail sa imenom i prezimenom na [email protected] dominomagazin.com. Čitaoce koji nisu dobili knjige nećemo kontaktirati.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime