Napeti triler „Šetnja među grobovima“ (A Walk Among the Tombstones), snimljen prema istoimenom bestseleru Lorensa Bloka, u domaćim bioskopima će se prikazivati od 13. novembra.

 Lijam Nison tumači lik Meta Skadera, bivšeg njujorškog policajca, koji posle obračuna sa kriminalcima sa kobnim posledicama počinje da radi kao privatni detektiv bez licence. Nevoljno pristaje da pomogne negativcu Keniju Kristu u otkrivanju otmičara i ubica njegove žene i tokom istrage saznaje da to nije prvi put da su kidnaperi počinili slično zlodelo i da im nije poslednje. Granice između pravde i zločina su nevidljive, a nepogrešivi instinkt Meta vodi ka otkrivanju ubica koji su već našli novu žrtvu. Ali, vreme nije na njegovoj strani…

Lorens Blok je tokom ranih devedesetih godina napisao roman „Šetnja među grobovima“ kao desetu knjigu u seriji bestselera koji prate privatnog detektiva Meta Skadera. „Počeo sam da pišem o Metu polovinom sedamdesetih godina i bilo je trenutaka kada je izgledalo da je serija završena, a zatim bih primetio da ima još toliko toga da se kaže o njemu“, kaže pisac.

Pored Nisona u filmu igraju Dan Stivens (The Guest), Bojd Holbruk (Very Good Girls), Dejvid Harbor (Quantum of Solace), Brajan „Astro“ Bredli i drugi.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime